کد خبر: 2802802
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
در بیانیه‌ای با ۲۰۵ امضاء صورت گرفت؛

قدردانی نمایندگان مجلس از جهاد دانشگاهی برای برگزاری موفق مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان

گروه سیاسی: ۲۰۵ نماینده مجلس شورای اسلامی امروز در بیانیه‌ای از جهاد دانشگاهی به دلیل برگزاری موفق و باشکوه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان تشکر و قدردانی کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، متن بیانیه 205 نماینده مجلس شورای اسلامی در تجلیل از تلاش‌های جهاد دانشگاهی در برگزاری باشکوه و موفق پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که در پایان جلسه علنی امروز،‌ 14 بهمن‌ماه توسط یکی از اعضای هیئت‌ رئیسه مجلس قرائت شد، به شرح زیر است:
«إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ »
بی‌شک امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام‌القرای جهان اسلام، پرچم‌دار فعالیت‌های قرآنی در بین مسلمانان سراسر دنیا است؛ از سویی اقدامات تفرقه‌افکنانه دشمن جهت ایجاد فاصله میان مذاهب ملت‌های مسلمان و نیز حرکت‌های اسلام‌هراسی و اهانت به ساحت پیامبر اکرم(ص) و قرآن کریم از اهمیت تأثیر بیدار‌گری قرآن و عترت(ع) بر جوامع بشری حکایت دارد و از دگر سو پیام بصیرت‌بخشی اخیر مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی ضرورت سرمایه‌گذاری بر مبنای قرآن و عترت(ع) بر روی جوانان را بیش از پیش آشکار می‌سازد؛ لذا فراکسیون قرآن، عترت(ع) و نماز مجلس شورای اسلامی سپاس خود را از برگزاری موفق و باشکوه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان از سوی جهاد دانشگاهی که با حضور 72 قاری و حافظ قرآن کریم از 47 کشور جهان برگزار گردید و حرکتی در جهت رفع دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در زمینه ترویج معارف قرآن و تلاشی در راستای تقویت هم‌گرایی امت اسلام در آستانه هفته وحدت بود، اعلام می‌دارد.
والسلام

captcha