کد خبر: 2814701
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
رهبر شیعیان بحرین:

بازی سیاسی با برگ فتنه‌انگیزی مذهبی امت اسلام را به مرز انفجار سوق می‌دهد

گروه بین‌الملل: آیت‌الله عیسی قاسم با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت توقف بازی سیاسی با برگ فتنه‌انگیزی مذهبی تأکید کرد و گفت: این بازی به ویژه در شرایط کنونی، اوضاع امت اسلام را منفجر و شرایط را غیرقابل بازگشت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الوفاق»، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، روحانی بارز بحرینی، دولت‌های عربی و اسلامی را از بازی‌های فرقه‌ای و طائفه‌ای برحذر داشت و هشدار داد که همگان از این وضعیت آسیب خواهند دید.
وی از دولت‌های عربی و اسلامی و جامعه بین‌المللی خواست از بازی‌های سیاسی با استفاده از برگه طائفه‌ای و فرقه‌ای در بحرین و اتهامات مربوط به آن دست بردارند.
آیت‌الله عیسی قاسم در بیانیه خود هشدار داد: جنگ فرقه‌ای در میان امت اسلام، به همه طرف‌های آن آسیب خواهد رساند و کسی از این جنگ در امان نمی‌ماند و مجالی برای کسی نیست تا نظاره‌گر آن باشد.
وی درباره پیامدهای این جنگ هشدار داد و افزود: جایزنیست امت اسلامی در قبال هر کسی که آن‌ها را به سمت چنین جنگی سوق می‌دهد، تسامح کند و سرنوشت امت و دین و نجات همه بشریت در این است.
آیت‌الله شیخ عیسی قاسم تأکید کرد: دولت‌ها باید قبل از ملت‌ها به مسئولیت خود در قبال این مسئله عمل کنند و اگر در این زمینه کوتاهی کنند، ملت‌ها باید مخالفت خود را اعلام کنند.
رهبر شیعیان بحرین در این بیانیه اعلام کرد: امت اسلام و دین اسلام در معرض توطئه‌‌ای بزرگ قرار گرفته است، اما نتایج این توطئه و بازتاب‌های آن چنان فاجعه‌ای به بار خواهد آورد که دامن توطئه‌کنندگان را خواهد گرفت.

captcha