کد خبر: 2856102
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۳
احمدی:

مسئولان فرهنگی هنوز به درک اهمیت زمینه‌‌سازی برای تفریحات حلال نرسیده‌اند

گروه جامعه: معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان بر ضرورت درک اهمیت وجود تفریحات سالم و حلال از سوی مسئولان تأکید و تصریح کرد: این نگاه هنوز با جامعیتی که جامعه جوان را بر گیرد در میان مسئولان ایجاد نشده است و جا برای کار بیش از این وجود دارد.

سیدعبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به ارزیابی بسترها و زمینه‌های موجود در کشور برای گذران اوقات فراغت و تفریحات حلال و سالم اشاره پرداخت و گفت: تمامی حوزه‌های فرهنگی به صورت عام می‌توانند زمینه‌های مناسبی برای تفریح جوانان باشند.

وی این مهم را به شرط درک اهمیت وجود تفریحات سالم و حلال از سوی مسئولان دانست و تصریح کرد: این نگاه هنوز با جامعیتی که جامعه جوان را بر گیرد در میان مسئولان ایجاد نشده است و جا برای کار بیش از این وجود دارد.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: هر چه مسئولان به دلایل شخصی و جمعی بخواهند در زمینه ایجاد تفریحات سالم محدودیت ایجاد کنند و به خواسته‌ها و نیازهای جامعه جوان توجه نکنند زمینه گرایش آنان به تفریحات غیرسالم را ایجاد کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه در کشور ما حوزه‌های وسیع و گسترده‌ای برای ایجاد تفریحات سالم، حلال و غنی وجود دارد اظهار کرد: موضوع تفریح صرفا محدود به جوانان نمی‌شود، بلکه کل جمعیت جامعه نیاز به این بسترسازی‌ها دارند.

ضرورت ارائه آموزش در زمینه تفریحات حلال

احمدی بر ضرورت آموزش دادن تفریحات سالم به نوجوانان و جوانان تأکید و تصریح کرد: نهادی همچون آموزش و پرورش که بیشترین و مؤثرترین ارتباط تربیتی با دانش‌آموزان را دارد باید نحوه استفاده بهینه از اواقت فراغت را نیز به آنان آموزش دهد.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه این وزارتخانه به تنهایی نمی‌تواند در زمینه‌های مربوط به جوانان ورود پیدا کند، بلکه باید سایر نهادها در تعامل سازنده با این نهاد به وظایف خود عمل کنند اظهار کرد: در ستاد ساماندهی امور جوانان موضوع اوقات فراغت به صورت جدی دنبال می‌شود اما سایر نهادها نیز در این زمنیه از وظایف جدی برخوردار هستند.

هماهنگی دستگاه‌ها برای اجرای یک سیاست مدون در حوزه اوقات فراغت

وی دستگاه‌های فرهنگی را در این حوزه از اهمیت دوچندانی برخوردار دانست و گفت: نیاز به هماهنگی دستگاه‌ها برای اجرای یک سیاست مدون در حوزه اوقات فراغت جوانان داریم.

وی ادامه داد: ایجاد چنین سیاست و خط مشی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی کشور است و برای هماهنگی آن تلاش‌های جدی صورت گرفته است تا از طریق یک ستاد مدیریتی کلان همه دستگاه‌های دست اندکار در زمینه اوقات فراغت و تفریحات سالم حول یک سیاست مدون فعالیت‌های منسجم و تأثیرگذارتری داشته باشند.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان در پایان سخنان خود ورزش را یکی از حوزه‌های پرطرفداری دانست که می‌تواند بهترین گزینه برای ایجاد تفریحات سالم و حلال برای جوانان باشد.

captcha