کد خبر: 2856187
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
در دلفان؛

گروه‌های برتر جشنواره منطقه‌ای «آواها و نواهای حماسی» معرفی شدند

گروه هنر: گروه‌های برتر جشنواره منطقه‌ای «آواها و نواهای حماسی» عصر یکشنبه، ۲۶ بهمن‌ماه در دلفان معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، جشنواره منطقه‌ای «آواها و نواهای حماسی» با حضور ۹ گروه از استان‌های غرب کشوربه میزبانی استان لرستان روز گذشته، 26 بهمن‌ماه در شهرستان دلفان برگزار شد.

یوسف نوری‌زاده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دلفان در رابطه با انتخاب گروه‌های برتر این جشنواره منطقه‌ای گفت: این گروه‌ها از استان‌های لرستان، کردستان، همدان، کرمانشاه، خوزستان و ایلام شرکت داشتند که در پایان سه گروه به‌عنوان گروه‌های برتر معرفی و از آن‌ها تجلیل شد.

وی افزود: گروه «تیام» از الیگودرز رتبه اول، گروه «سرانه» سر پل ذهاب رتبه دوم و گروه «آوای ایل» از الیگودرز رتبه سوم را کسب کردند.

نوری‌زاده ادامه داد: در آیین اختتامیه این جشنواره منطقه‌ای از علی‌رضا نادری و محمد میرزاوندی به‌عنوان پیشکسوتان عرصه حماسه تجلیل شد و در بخش ویژه این جشنواره نیز از خواننده کردستانی، محمدرضا محمدپور، خواننده گروه نورآباد و حسنوند، نوازنده سه‌تار گروه الشتر و همچنین، گروه «محراب» دلفان تجلیل شد.

یادآور می‌شود، موضوعات این جشنواره با توجه به ایام فحر انقلاب و پیروزی انقلاب اسلامی به موضوعات حماسی در رابطه با دفاع مقدس و انقلاب اسلامی اختصاص یافته و قطعات اجرا شده در این جشنواره، یادآور رشادت‌ها، ایثار و حرکت قهرمانانه مردم ایران اسلامی طی سال‌های بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بود.

captcha