کد خبر: 2857385
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

آزمون قرآن و عترت در همدان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از برگزاری آزمون سراسری قرآن و عترت در چهار موضوع ترجمه و مفاهیم‌، تدبر در قرآن، حفظ و ترجمه و مفاهیم نهج‌البلاغه خبر داد.

مصطفی بادامی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: آزمون سراسری قرآن و عترت در چهار موضوع ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، تدبر در قرآن کریم، حفظ قرآن کریم و ترجمه و مفاهیم نهج‌البلاغه و در 17 رشته برگزار می‌شود.

وی افزود: آزمون قرآن کریم در تمامی شهرستان‌هایی که تعداد داوطلبان آن حداقل به 20 نفر برسد، برگزار می‌شود، این آزمون 25 اردیبهشت‌ماه سال آتی در دو نوبت صبح برگزار خواهد شد.

بادامی اظهار کرد: شرکت در تمامی رشته‌های آزمون برای همه داوطلبان مرد و زن، بدون هرگونه محدودیت سنی آزاد است و هر داوطلب از میان رشته‌های آزمون مجاز به انتخاب حداکثر دو رشته شامل انتخاب یک رشته در نوبت اول و یک رشته در نوبت دوم است.

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: داوطلبانی که قبل در آزمون سراسری قرآن و عترت نمره قبولی کسب کرده‌اند، مجاز به شرکت مجدد در همدان رشته نیستند.

این مقم مسئول تصریح کرد: البته با توجه به تغییر منابع آموزشی رشته «ترجمه و مفاهیم نهج‌البلاغه» شرکت مجدد در آزمون، برای افرادی که پیش از این در این رشته نمره قبولی کسب کرده‌اند مانعی ندارد.

بادامی اظهار کرد: مهلت ثبت‌ نام در این آزمون از یکم اسفند آغاز و تا 25 اسفندماه ادامه خواهد داشت و داوطلبان می‌توانند برای ثبت‌نام در آزمون به پایگاه اینترنتی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی www.qia.ir مراجعه نمایند.

وی بیان کرد: در رشته حفظ برای افراد زیر 12 سال آزمون شفاهی برگزار که زمان و مکان آن اعلام خواهد شد؛ آزمون در هر شهرستان توسط مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت برگزار می‌شود و در صورتیکه شهرستانی فاقد مؤسسه مجری باشد، اداره ارشاد آن شهرستان مجری آزمون خواهد بود.

captcha