کد خبر: 2860692
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۴

زندگی شهدای انقلاب اسلامی بهترین سبک زندگی است

گروه اجتماعی: رئیس جهاددانشگاهی استان همدان با بیان اینکه زندگی شهدای انقلاب اسلامی بهترین سبک زندگی است، گفت: کتاب دختر شینا بهترین کتاب برای سبک زندگی اسلامی _ ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی استان همدان دوشنبه، 27 بهمن‌ماه در مراسم تقدیر از دانشجویان مسابقه کتابخوانی «دختر شینا»، اظهار کرد: کتاب دختر شینا بهترین کتاب برای سبک زندگی اسلامی _ ایرانی است.

وی اضافه کرد: برخی تصور می کنند دستیابی به سبک زندگی اسلامی –ایرانی دست نیافتنی است، در حالی که اینگونه نیست و زندگی خانواده معظم شهدا مصداق بارز سخنان مقام معظم رهبری در مورد سبک زندگی اسلامی و ایرانی است.

اسدی با بیان اینکه شهدا با تبعیت از سبک زندگی اسلامی-ایرانی به این درجه رسیده‌اند، عنوان کرد: هدف از برگزاری مسابقه کتابخوانی دختر شینا، آشنایی دانشجویان با سبک زندگی شهدا بود که با توزیع هزار جلد کتاب در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان برگزار شد.

وی با بیان اینکه هزار و 500 دانشجو در این مسابقه شرکت کردند، افزود: در این کتاب عبادت و بندگی خدا، مقاومت در برابر مشکلات، قناعت و سادگی، آرامش و لذت در کنار هم بودن و احترام متقابل به چشم می‌خورد که می‌تواند برای جوانان جامعه الگو قرار بگیرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان یادآور شد: سبک زندگی شهدای انقلاب اسلامی بهترین نوع زندگی است که می‌تواند برای برون‌رفت از مشکلات جامعه الگو قرار بگیرد.

captcha