کد خبر: 2869499
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲

برگزاری دوره آموزشی روش‌های جذاب و نوین ارائه مفاهیم دینی

کانون خبرنگاران نبأ/ محمدصادق نازلی: دوره آموزشی روش‌های جذاب و نوین ارائه مفاهیم دینی به کودکان و نوجوانان توسط اداره تبلیغات اسلامی ریگان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، دوره آموزشی روش‌های جذاب و نوین ارائه مفاهیم دینی به کودکان و نوجوانان در قالب 9 کارگاه برگزار شد.

موضوعات این کارگاه‌ها: نقاشی خلاق، روش‌های تفکر محور، نمایش‌های دینی، مسابقه، رنگ‌آمیزی، بازی‌های مفهومی دینی، کاردستی‌های دینی، روش‌های انفجاری تدریس، قصه‌گویی و روش‌ها خلق بود که در محل اداره تبلیغات اسلامی ریگان به مدت چهار روز برگزار شد.

این دوره آموزشی با حضور 50 نفر از مربیان مهد کودک و پیش دبستانی و ائمه جماعت و روحانیون شهر ریگان توسط استاد تربیت و مربی کودک و نوجوان حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا افشاری تدریس شد.

حجت‌الاسلام محمدصادق نازلی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان عنوان کرد: با توجه به پیشرفت و افزایش هوش تکنولوژی کودکان، روش‌های تبلیغ دین برای کودکان نیز باید از نظر جذابیت با این پدیده نوظهور رقابت کند.

وی در ادامه گفت: اداره تبلیغات اسلامی ریگان تربیت نیروی انسانی را در محور برنامه‌های خود قرار داده است و در زمینه کودک و نوجوان مصمم است تا از افراد متخصص استفاده کند.

captcha