کد خبر: 2889359
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵

اعزام ۴ قاری و حافظ سیستانی به مسابقات کشوری قرآن ‌

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی ‌و هفتمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ۶ تا ۱۱ اسفند به میزبانی تبریز برگزار می‌شود که در این مسابقات، ۴ حافظ و قاری از سیستان و بلوچستان حضور دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: سی ‌و هفتمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم 6 تا 11 اسفند به میزبانی شهرستان تبریز برگزار می‌شود که در این مسابقات، 4 حافظ و قاری از سیستان و بلوچستان حضور دارند.
وی با اشاره به این‌که مرحله استانی این دوره از مسابقات، آذرماه سال جاری در زاهدان برگزار شد، افزود: محمدرضا احدی در رشته قرائت، داوود سیما توتازهی در رشته حفظ 20 جزء و ابومسلم تشر در رشته حفظ کل به این مسابقات اعزام می‌شوند.
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: همچنین معصومه بنی‌واهب در رشته ترتیل، نماینده استان سیستان و بلوچستان در سی و هفتمین دوره مسابقات کشوری قرآن است.
وی افزود: مسابقات کشوری محلی برای کسب تجربه و استفاده از فضای رقابتی حرفه‌ای شرکت‌کنندگان است و امیدواریم نمایندگان استان با توجه به شایستگی بالایی که دارند، با دست پر برگردند.
تدینی همچنین بیان کرد: آزمون پایانی سومین مرحله طرح تربیت حافظان قران کریم با حضور 12000 نفر از حافظان استان نیز به‌زودی برگزار خواهد شد.

captcha