کد خبر: 2924545
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳
در آستانه سال جدید؛

طرح «دست‌های مهربانی» در خرم‌آباد برگزار شد

گروه اجتماعی: طرح «دست‌های مهربانی» در آستانه سال جدید روز چهارشنبه، ۱۳ اسفند‌ماه در دبیرستان دخترانه شهیده شیرین پیمان شهرستان خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، طرح دست‌های مهربانی در آستانه سال جدید روز چهارشنبه، 13 اسفند‌ماه با حضور حجت‌الاسلام خاکباز، مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان در دبیرستان دخترانه شهیده شیرین پیمان شهرستان خرم‌آباد برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام خاکباز هدف خداوند متعال از آفرینش  124هزار پیامبر را هدایت انسان‌ها بیان کرد و افزود: خداوند در ادامه این خلقت، 14 معصوم(ع) را به‌عنوان چراغ راه هدایت انسان‌ها قرار داد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان در خصوص تبعیت از ولایت و رهبری، گفت: در عصر حاضر امام زمان(عج) آخرین امام معصومی است که نظارت بر اعمال و رفتار ما دارد و در زمان غیبت، مقام معظم رهبری بهترین هدیه خداوند برای نجات بشریت در تمام کره خاکی است که امروز دغدغه همه مسلمانان را دارد و چشم همه شیعیان مظلوم بحرین، عراق، سوریه و دیگر نقاط جهان به ایشان است.

وی اضافه کرد: حکومت امروز حکومت علی‌گونه و زهراگونه است حکومت پابرهنگان است که امام خمینی(ره) آن‌را هدیه از طرف خداوند برای ما آورده است.

captcha