کد خبر: 2980881
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

برگزاری آزمون فصیح‌خوانی و قرائت سطح ۲ قرآن در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز قرآنی بحرالعلوم شهرستان زاهدان گفت: آزمون پایانی دوره‌های آموزش فصیح‌خوانی و قرائت سطح دو قرآن کریم صبح امروز، شنبه ۲۳ اسفند در این مؤسسه قرآنی برگزار شد.

سهیلا صفرزایی، مدیر مرکز قرآنی بحرالعلوم شهرستان زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: آزمون پایانی دوره‌های آموزش فصیح‌خوانی و قرائت سطح دو قرآن کریم صبح امروز، شنبه 23 اسفند در این مؤسسه قرآنی برگزار شد.
مدیر مرکز قرآنی بحرالعلوم زاهدان بیان کرد: این دوره ویژه بانوان نوجوان و بزرگسال بوده که بالغ بر 50 قرآن‌آموز در آن شرکت کرده و حسنیه جعفری از مربیان مجرّب در زمینه آموزش قرائت قرآن، مربی‌گری آن را بر عهده داشت.
وی گفت: فراگیری قرائت صحیح قرآن و تلفظ صحیح الفاظ وعبارات، شور و علاقه قرآن‌آموزان به قرائت آیات را افزایش می‌دهد، بنابراین موجب انس و الفت بیشتر آنان با کلام وحی شده و مقدمه‌ای برای درک معانی آن خواهد بود.
صفرزایی با بیان این‌که دوره‌ها به‌مدت سه ماه برگزار شد، اظهار کرد: قرآن‌آموزانی که در آزمون نهایی نمره قبولی را کسب کنند، علاوه بر دریافت گواهینامه معتبر از سوی سازمان تبلیغات اسلامی استان، می‌توانند در سطوح بالاتر نیز شرکت کنند.

captcha