کد خبر: 3039095
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷

اهتمام به برپایی فعالیت‌های قرآنی در میان کارکنان شرکت ملی گاز

گروه فعالیت‌های قرآنی: شرکت ملی گاز در کنار فعالیت‌های صنعتی خود به ترویج و آموزش قرآن کریم توجه ویژه‌ای دارد.

حسین ربیعیان، رئیس دارالقرآن شرکت ملی گاز ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطب گفت: شرکت ملی گاز در کنار فعالیت‌های تولیدی و صنعتی خود، توجه ویژه‌ای به امر آموزش و ترویج قرآن و مفاهیم نهج‌البلاغه در بین کارکنان دارد.

وی ادامه داد: برگزاری مراسم مذهبی، ملی، اعیاد، محافل قرآنی و مسابقات قرآنی در دستور کار این شرکت قرار دارد. همچنین به برگزاری مسابقات قرآن ویژه کارکنان، همسران و فرزندان آنان با هدف انس با قرآن کریم و برکت حاصله از این کلام توجه خاصی شده است.

آموزش مجازی قرآن

رئیس دارالقرآن شرکت ملی گاز ایران در ادامه افزود: در زمینه آموزش قرآن، بسته‌های آموزش روخوانی و روانخوانی در بین کارکنان توزیع شده است.

وی افزود: در برنامه‌های قرآنی شرکت ملی گاز، آموزش‌های مجازی قرآن ویژه کارکنان و خانواد‌ه‌های آنان در حال راه‌اندازی است که امیدواریم در سال جدید بتوانیم این آموزش‌ها را تکمیل کنیم.

ربیعیان به برگزاری کلاس‌های صوت و لحن در ستاد اشاره کرد و گفت: در روزهای چهارشنبه هرهفته، کلاس‌های روخوانی و روانخوانی توسط «برومند» مدرس قرآن برگزار و امیدواریم این کلاس‌ها در سال جدید، پربارتر برگزار شود.

captcha