کد خبر: 3096869
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰
حجت‌الاسلام اسدزاده:

کانون همدلی و همزبانی، ولایت و رهبری است

گروه اجتماعی: امام جمعه اصلاندوز به الزامات همدلی و همزبانی دولت و ملت اشاره کرد و گفت: همدلی و همزبانی ریشه در نوع نگرش‌ها و بینش‌ها دارد و کانون همدلی و همزبانی ولایت و رهبری است.

حجت‌الاسلام عظیم اسدزاده، امام جمعه اصلاندوز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: سال گذشته در عرصه‌های داخلی و خارجی و بین‌المللی برای کشور ما سال پرماجرایی بود وعزم ملی بروز و ظهور داشت.
وی ادامه داد: ملت ما عزم راسخ خود را در تحمل برخی مشکلات که وجود داشت نشان داد و هم در روز ۲۲ بهمن، روز قدس و در راهپیمایی عظیم اربعین این عزم را نشان داد، همچنین این عزم در مدیریت جهادی بارز و آشکار بود.
وی به نامگذاری سال ۹۴ از سوی مقام معظم رهبری بنام سال دولت و ملت،همدلی و هم زبانی اشاره کرد و گفت:در سال ۹۴ آرزوهایی بزرگی برای ملت عزیزمان داریم که همه این آرزوها دست یافتنی است و امیدواریم این شعار در عمل تحقق یابد.
امام جمعه اصلاندوز افزود: همدلی و همزبانی اگر چه به‌عنوان شعار سال ۹۴ مشخص شده است ولی باید توجه داشت که وقتی از ناحیه بزرگ دیدبان تیزبین انقلاب حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) مطرح می‌شود دیگر شعار نیست بلکه نقشه راه و استراتژی و راهبرد و خط مشی است که باید به منزله قوه محرکه و جوهره اصلی حرکت رو به جلو دولت و ملت مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه دولتی که با مردم همدل و همزبان است بر دشمنان پیروزمی شود، افزود: هرچه قدر بین دولت و ملت صمیمیت باشد پیشرفت‌ها بیشتر است. دولت هم ملت را به معنای واقعی کلمه قبول داشته باشد و ارزش و اهمیت و توانایی ملت را بدرستی بپذیرد.
حجت‌الاسلام اسدزاده به الزامات همدلی و همزبانی دولت و ملت اشاره کرد و گفت: همدلی و همزبانی ریشه در نوع نگرش‌ها و بینش‌ها دارد و در واقع دو روی یک سکه هستند و کانون همدلی و همزبانی ولایت و رهبری است.
وی خاطرنشان کرد: همدلی و هم زبانی و نزدیک تر شدن تفکر و عملکرد دولت و ملت پیوندی مبارک است که سبب می‌شود هم مسئولان با نیازها و دغدغه های مردم آشنا شوند و هم مردم امکانات و توانایی های دولت مردان و مسئولان را دریابند.

captcha