کد خبر: 3106632
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵

دانشگاه اسلامی موظف به حفظ فرهنگ ایثار و شهادت است

گروه اجتماعی: معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه به عنوان یک محیط علمی بیش از دیگر سازمان‌ها موظف به تکریم خانواده شهدا، برای حفظ فرهنگ ایثار، شهادت و جلوگیری از آسیب به اسلام و فرهنگ اسلامی کشور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، امین‌رضا کمالیان، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، روز گذشته سه‌شنبه 18 فروردین در مراسم دیدار با خانواده شهدا گفت: دانشگاه به عنوان یک محیط علمی بیش از دیگر سازمان‌ها موظف به تکریم خانواده شهدا، برای حفظ فرهنگ ایثار، شهادت و جلوگیری از آسیب به اسلام و فرهنگ اسلامی کشور است.
وی با بیان این‌که مهمترین وظیفه‌ دانشگاه در راستای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس، برآورده کردن خواسته‌ شهدا است، عنوان کرد: ما به عنوان یک جامعه علمی، فرهنگی و اجتماعی موظف به  پاسداشت مقام شهدا هستیم.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: توجه به معنویت خانواده‌های شهدا امری ضروری است و فرهنگ سازی زندگی شهدا باید به عنوان یک وظیفه برای همه آحاد جامعه تبیین شود.
وی به ازخودگذشتگی‌های جوانان در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این ایثار و فداکاری جوانان در دوران جنگ نشان ولایت‌مداری و وفاداری آنان نسبت به آرمان‌های امام خمینی(ره) بود.
این مقام مسئول اظهار کرد: شهدا نسلی آگاه و ولایتمدار بودند که با حضور خود در صحنه، انقلابی عظیم آفریدند و این حماسه‌آفرینی آنان تا ابد بر صفحات تاریخ ثبت شده است.
کمالیان در پایان افزود: تجربه ثابت کرده که خانواده شهدا موجب آرامش و راحتی جامعه هستند و جامعه ما به برکت حضور خانواده شهدا است که هم اکنون از آرامش بالایی برخوردار است.

captcha