کد خبر: 3117113
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۹

برگزاری جلسات آموزش ترتیل‌خوانی و حفظ قرآن کریم در ابهر

کانون خبرنگاران نبأ/ محمد عارفیان: جلسات آموزش ترتیل‌خوانی و حفظ قرآن کریم ویژه آقایان در گروه‌های مختلف سنی در مسجد جامع شناط ابهر برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، اسلام ولی، مربی قرآن کریم گفت: جلسات آموزش قرآن کریم شامل آموزش روان‌خوانی و حفظ ویژه مقاطع تحصیلی ابتدایی و متوسطه صبح‌های روز جمعه از ساعت 10 و آموزش ترتیل‌خوانی ویژه مقطع متوسطه و بزرگسالان عصرهای روز شنبه از ساعت 18:30 از 21 فروردین‌ماه در مسجد جامع شناط ابهر آغاز شده است.

وی افزود: پخش کلیپ‌های آموزشی قرآنی و آموزش مفاهیم قرآن کریم از برنامه‌های این جلسات بوده و از قرآن‌آموزان برتر در برنامه‌های متنوع قرآنی و مذهبی تقدیر به عمل خواهد آمد.

این مربی قرآن کریم بیان کرد: آقایان علاقه‌مند به شرکت در این جلسات می‌توانند در ساعات اعلام شده به آدرس ابهر، خیابان شهیددکتر بهشتی(ره) (منطقه شناط)، روبروی امامزاده اسماعیل(ع)، شبستان اصلی مسجد جامع شناط مراجعه کنند.

یاد‌آور می‌شود، این جلسات به همت هیئت امنای مسجد جامع شناط شهر ابهر و با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان برگزار می‌شود.

captcha