کد خبر: 3126740
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱
غلامی خبر داد:

برگزاری ۳۰۰ برنامه‌ فرهنگی به‌مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س ) در لرستان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری ۳۰۰ برنامه فرهنگی ویژه ولادت حضرت فاطمه(س) و امام خمینی(ره) دراین استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان یکشنبه، 23 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه‌ زهرا(س) و امام خمینی(ره) و روز زن ۳۰۰ ویژه‌برنامه فرهنگی در سراسر استان لرستان برگزار شد.

وی موضوعات مورد نظر در برگزاری برنامه‌های فرهنگی  را پرداختن به سیره عملی و نظری حضرت فاطمه زهرا(س) و امام خمینی(ره)، حجاب و عفاف، توجه همه جانبه به زن و نقشی که در بنیان خانواده دارد، بحث رسانه و خانواده، گذشت و احترام عنوان کرد.

غلامی اضافه کرد: این برنامه‌ها با هدف تبیین نقش زنان در تحکیم بنیان خانواده، تکریم بانوان، تجلیل از مقام مادر و زن، تبیین اهمیت موضوع حجاب و عفاف و نقش آن در سلامت جامعه و افزایش آگاهی بانوان نسبت به مدیریت اقتصاد و خانواده به انجام رسید.

captcha