کد خبر: 3128922
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱

بازخوانی پیشینه زائر آزاری وهابیون

گروه جامعه: پیشینه زائر آزاری وهابیت به قدمت تاریخ حضور این فرقه در سرزمین وحی است.

آیا تاکنون در خصوص فتاوای عجیب و حتی غیرانسانی (چه برسد به غیر اسلامی) وهابیت چیزی شنیده‌اید؟ در جدید‌ترین این فتاوی خوردن گوشت همسر مباح شمرده شده است! (عبدالعزیز آل شیخ مفتی عربستان سعودی با صدور فتوای جدیدی عنوان کرده است: در صورتی که شوهر احساس گرسنگی کند که این گرسنگی منجر به مرگ وی شود، جایز است که بخشی از گوشت بدن همسر خود را بخورد! وی افزود که این امر در چارچوب ضرورت اطاعت محض زن از همسر خود قابل قبول است).

البته چندی پیش هم خبری مبنی بر فتوای شیوخ وهابی مبنی بر حرام بودن ساخت آدم‌برفی منتشر شد. همه این مبانی تفکری را در کنار توحشی که گروه‌های وابسته به فرقه وهابیت از جمله داعش از خود نشان می‌دهند قرار دهید. زائران عمره‌گزار ایرانی وارد سرزمینی می‌شوند که اکنون در دست سردمدارانی با این تفکرات است.

جنایت‌های سردمداران وهابی به صورت مستقیم در یمن و به دست دست‌پرورده‌های کنونی آنها در عراق، سوریه و سایر کشورها محدود نمی‌شود بلکه کشتار مردم عربستان در زمان به حکومت رسیدن و دو کشتار بی‌رحمانه شیعیان در کربلا (طی سال‌های 1216 هجری قمری) را نیز باید به این رفتارها اضافه کرد.

زائران سرزمین وحی نیز از این جنایت‌ها بی‌نصیب نبوده‌اند و بارها و بارها شاهد آزار و اذیت زائران توسط مأموران وهابی بوده‌ایم.
مردم ایران به یاد دارند که (در سال ۱۳۲۲) «ابوطالب یزدی» که از وی به نام ابوطالب اردکانی نیز یاد می‌شود، جوانی ایرانی بود که در حین انجام طواف در مسجدالحرام دچار حالت استفراغ شد و توسط ماموران عربستان سعودی دستگیر و به اتهام قصد آلوده کردن خانه خدا، در دادگاه محاکمه و سپس گردن زده شد.

خبر قتل وی باعث واکنش‌های شدید مردم و علما در ایران و عراق و سایر کشورهای اسلامی شده و فشار مراجع عظام تقلید، موجب قطع ارتباط دیپلماتیک ایران و عربستان و امتناع ایران از فرستادن حجاج برای چهار سال گشت.

مردم ایران هرگز از یاد نخواهند برد که در روز ۹ مرداد  (۱۳۶۶) پس از آنکه حجاج ایرانی در طی تظاهرات برائت از مشرکین، «شعار مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر ‌دادند، نیروهای امنیتی عربستان بروی آنان آتش گشودند.

در این تظاهرات ۴۰۲ نفر کشته (۲۷۵ ایرانی، ۸۵ عربستانی از جمله نیروی پلیس و ۴۵ نفر از حاجیان دیگر کشورها) و ۶۴۹ نفر زخمی (۳۰۳ ایرانی، ۱۴۵ عربستانی و ۲۰۱ از دیگر ملل) شدند. پس از این واقعه، حکومت عربستان سعودی سفارتخانه خود را در تهران تعطیل و روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد.

البته سال گذشته نیز یک تبعه ایرانی به جرم حمل مواد مخدر در عربستان گردن زده شد. که حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه در این خصوص گفت: مقامات سعودی می گویند اجرای این حکم اعدام فقط مربوط به تبعه ایرانی نیست و در دو سه ماه اخیر 37 تبعه خارجی گردن زده شدند که یکی از آنان ایرانی بود.

ایرانیانی که تجربه حضور در عربستان را دارند به طور مسلم با افرادی (که اغلب در حال گدایی هستند) مواجه می‌شوند که دست آنها از بازو قطع شده است. این افراد اغلب به جرم دزدی قطع عضو شده‌اند. (در اسلام 26 شرط برای قطع دست دزد باید محقق شود که عملاً مانع تحقق این مجازات می‌شود).

طی سال‌های بعد از این رخدادها هم به صورت مداوم شاهد بدرفتاری مأموران ال سعود با زائران ایرانی بوده‌ایم تا اینکه در سال جاری وقاحت مأموران سعودی به حدی رسید که به دو نوجوان ایرانی بی‌حرمتی کرده و قصد تجاوز به آنها را در فرودگاه جده داشتند. این بدرفتاری‌ها وقیحانه است اما عجیب نیست. ما زائران شیعه هستیم.

زائرانی که با حضور در مسجد‌الحرام و مسجد‌النبی به جهان اسلام عظمت شیعه را نشان می‌دهند. زائرانی که با حضور خود برای ائمه(ع) آبروداری می‌کنند. زائرانی که آل سعود آرزو دارند هرگز دیگر پای در سرزمین وحی نگذارند. بخشی از این آزارها نیز با همین هدف صورت می‌گیرد. بریدن پای شیعیان از سرزمین وحی.

باید مراقب بود؛ وهابیت همان گروهی هستند که با سوء استفاده از نبود قدرت واحد شیعه، دست به تخریب قبور ائمه بقیع و قبر مطهر امام حسین(ع) زدند؛ شیعه باید بر سر قبر ائمه خود با قدرت و تدبیر ایستاده باشد.

البته قرار نیست روزگار برهمین منوال ادامه پیدا کند. قرار نیست سرزمین وحی در دست وهابیت باقی بماند.

.
|
-
|
۱۳۹۴/۰۱/۲۳ - ۱۸:۰۳
0
0
قطع دست دزدا که خوبه، موافقم
حسینی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۱/۲۵ - ۱۰:۱۴
0
0
البته قرار نیست روزگار برهمین منوال ادامه پیدا کند. قرار نیست سرزمین وحی در دست وهابیت باقی بماند...
چقدر این جمله امید بخش بود ..ممنون
captcha