کد خبر: 3141759
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
غلامی خبر داد:

آمادگی بیش از ۱۲۰ مسجد در لرستان جهت برگزاری مراسم اعتکاف

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان از آمادگی ۱۲۰ مسجد لرستان برای استقبال از معتکفان خبر داد.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با تعداد مساجد آماده برای برگزاری مراسم اعتکاف گفت: بیش‌از 120 مسجد در سطح استان آماده پذیرایی از معتکفان هستند.
وی ادامه داد: بیش‌از نیمی از این مساجد برای خواهران و تعدادی از آن‌ها ویژه برادران و بخشی دیگران که شرایط لازم و کافی را دارند برای خواهران و برادران است که در این مساجد درب ورودی و خروجی طبقه بالا و پایین متفاوت است.
حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به این‌که در هر مسجد یک روحانی مستقر کامل داریم که سه وعده نماز را برپا کرده و به خواندن دعا و صحبت کردن با معتکفان می‌پردازد، تصریح کرد: در پایان مراسم نیز دعاب ام‌داوود توسط این روحانیون مستقر تلاوت می‌شود.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی لرستان، با بیان این‌که در آینده نزدیک ستاد استانی اعتکاف با نماینده ولی‌فقیه در استان جلسه‌ای دارد، اظهار کرد: در شهرستان‌ها نیز تبلیغات اسلامی هر شهرستان با نظارت ائمه جمعه مسئول ستاد اعتکاف شهرستان است.
وی با اشاره به این‌که دستگاه‌های دولتی مانند آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی، سپاه، نیروی انتظامی و دانشگاه‌ها با اعزام افراد تحت پوشش در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی با ما همکاری می‌کنند، خاطرنشان کرد: همچنین در این ایام با دعوت از قاریان کشوری در تعدادی از مسبجد محافل اُنس با قرآن را برگزار می‎کنیم.

مسن‌ترین و جوان‌ترین معتکف لرستانی تجلیل می‌شوند
حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به این‌که وظیفه ما اعزام مبلغ و اقامه نماز است، بیان کرد: امور برخی از مساجد و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در این مساجد در دست معتکفان است.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی لرستان در پایان تأکید کرد: پس‌از اتمام ایام‌البیض از مسن‌ترین و جوان‌ترین معتکف تجلیل به‌عمل می‌آید.

captcha