کد خبر: 3147115
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳

دانشگاهیان باید الگوی اخلاقی جامعه باشند

گروه اجتماعی: معاون هماهنگی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه سلامت اخلاقی برای ایجاد همزبانی و همدلی ضروری است، گفت: باید دانشگاهیان الگوی اخلاقی جامعه باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، محمد روحی عیسی‌لو، معاون هماهنگی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل دیروز، 25 فروردین‌ماه در جمع کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین‌شهر نامگذاری هر سال را بر اساس شرایط جامعه از سوی مقام معظم رهبری دانست و گفت: امسال نیز با توجه به شرایط داخلی و خارجی، ایشان سال ۱۳۹۴را همزبانی و همدلی دولت و مردم معرفی کردند.
روحی عیسی‌لو با تأکید بر اینکه هر چه بین ملت و دولت همکاری باشد، همدلی و همزبانی بیشتر می‌شود، افزود: با توجه به ساختار دانشگاه آزاد اسلامی که ارتباط زیادی با مردم و دولت دارد، می‌توان این مجموعه را نمونه همدلی و همزبانی دولت و ملت عنوان کرد.
وی با تبیین تحقق همدلی و همزبانی در دانشگاه افزود: در قدم اول در راستای تحقق شعار سال ۹۴ باید با تکریم ارباب رجوع، دانشجویان و خانواده‌ بسیار تلاش کنیم.
معاون هماهنگی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل با تبیین این موضوع گفت: جلب رضایت دانشجو هدف اصلی مسئولان دانشگاه است؛ چرا که بدون رضایت دانشجو هیچ هدف آموزشی و تربیتی تحقق پیدا نمی‌کند.
روحی عیسی‌لو با توجه به این موضوع که دانشجویان نبض جامعه هستند، افزود: درک متقابل خواسته‌های دانشجویان منجر به همدلی با این قشر می‌شود و با تقویت نقاط مثبت و معنوبات می‌توان همدلی و همبستگی اجتماعی را در جامعه افزایش داد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: یکی دیگر از مؤلفه‌های تحقق همدلی و همزبانی وجود اعتماد بین این دولت و ملت است و تا زمانیکه بین مردم و مسئولان اعتماد نداشته باشند، این شعار محقق نخواهد شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین‌شهر با تبیین بخش دیگری از این نامگذاری گفت: یکی از مؤلفه‌های دیگر رسیدن به همزبانی و همدلی رعایت اخلاق و انصاف است.
وی با اشاره به اینکه سلامت اخلاقی برای ایجاد همزبانی و همدلی ضروری است، ادامه داد: باید دانشگاهیان الگوی اخلاقی جامعه باشند.
روحی عیسی‌لو با اشاره به اینکه دانشگاه، بهترین مکان برای ایجاد همدلی و همزبانی در جامعه است، افزود: کلید پیشرفت و توسعه دانشگاه، همدلی وهمزبانی است.
معاون هماهنگی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل در پایان سخنان خود گفت: تلاش مسئولان و سلامت اخلاقی و صداقت مدیران، باعث ایجاد اعتماد بین مردم و مسئولان می‌شود و در این راستا دانشگاه باید بعنوان یک نهاد علمی و فرهنگی الگوی اخلاقی جامعه باشند.

captcha