کد خبر: 3149424
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۸
موسوی:

ایجاد جذابیت وقف در حوزه‌های اجتماعی نیاز به همکاری تمام دستگاه‌ها و رسانه‌ها دارد

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف فارس بر لزوم تناسب وقف‌های جدید با نیازهای امروزی تأکید کرد و گفت: این کار نیاز به همکاری همه دستگاه‌های دولتی و رسانه‌ها در ایجاد جذابیت وقف در حوزه‌های اجتماعی مورد نیاز مردم دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 26 فروردین در جمع خبرنگاران بر لزوم تناسب وقف‌های جدید با نیازهای تأکید کرد و گفت: مردم باید باور کنند که با وقف‌های متناسب با نیاز جامعه می‌توانند چه خدمات بزرگی را به جامعه خودشان ارائه کنند.
وی افزود: بسیاری از نیازهای جدید فرهنگی و اجتماعی در حال حاضر نتوانسته است، با وقف ارتباط برقرار کند و برای ‌آن‌ها موقوفه‌های خوبی نداریم.
موسوی اظهار کرد: زمینه‌هایی که امروزه نیازشان بیشتر به چشم می‌خورد مانند ازدواج، جوانان، مهارت‌های زندگی، مسکن، تأمین مایحتاج دانش‌آموزان نیازمند و کمک به بیماران سرطانی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس ابراز کرد: این کار بزرگ، نیاز به همکاری همه دستگاه‌های دولتی و رسانه‌ها در ایجاد جذابیت وقف در حوزه‌های اجتماعی مورد نیاز مردم دارد.
این مقام مسئول به ضرورت وقف در راستای ازدواج جوانان و اشتغالزایی آن‌ها اشاره و ابراز امیدواری کرد: واقفان بیشتری در مسیر گره‌گشایی از نسل جوان به ویژه تسهیل مسیر ازدواج آنان وارد عمل شوند.
وی با اشاره به ضروریت هرچه سریع‌تر ساخت بیمارستان تخصصی سرطان جنوب بیان کرد: سرطان در تمام دنیا در حال گسترش است و ما با کمبود بیمارستان تخصصی روبه‌رو هستیم؛ همچنین بیماران سرطانی زیادی چشم انتظار کمک مردم برای ساخت این بیمارستان هستند.

captcha