کد خبر: 3167055
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲
حجت‌الاسلام کرمی تاکید کرد:

لزوم الگوپذیری معلمان از سیره و منش امام علی(ع)

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) گفت: هم‌زمانی روز معلم با ولادت با سعادت امام علی(ع) یادآور الگوپذیری معلمان از سیره و منش آن حضرت و شان والای معلمان در نظام اسلامی است که می‌طلبد الگوگیری از سیره آن حضرت مدنظر معلمان باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هشتاد و نهمین جلسه شورای هماهنگی و پشتیبانی بسیج فرهنگیان با محوریت برنامه‌ریزی برای برگزاری هر جه بهتر ویژه برنامه‌های بزرگداشت مقام و منزلت معلم، امروز، 29 فروردین در دفتر مدیر کل آموزش و پرورش لرستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام کرمی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در این جلسه با تقدیر از تعامل و حمایت مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از فعالیت‌های بسیج دانش‌آموزی و فرهنگیان گفت: هم‌زمانی روز معلم با ولادت با سعادت مولای متقیان علی(ع) یادآور الگوپذیری معلمان از سیره و منش آن حضرت و شان والای معلمان در نظام اسلامی است که می‌طلبد الگوگیری از سیره آن حضرت مدنظر معلمان باشد.

وی با اشاره به ویژه‌برنامه‌های بسیج فرهنگیان برای تکریم معلمان افزود: علم و دانش از چنان عظمتی برخوردار است که از آن به‌عنوان رنگ روح یادکرده‌اند.

حجت‌الاسلام کرمی با یادآوری این‌که با دوری از گناه و معصیت می‌توان به صیقل دادن روح پرداخت،ادامه داد: مداومت بر تزکیه نفس در زندگی و پیروی از سیره و منش ائمه‌اطهار(ع) سبب می‌شود تا انسان خود را از وسوسه شیطان نجات دهد.

وی در پایان با تقدیر از عملکرد مطلوب و ماندگار آموزش و پرورش در برگزاری باشکوه اردوهای دانش‌آموزی راهیان نور گفت: در سالی‌که به تدبیر مقام معظم رهبری سال «دولت و ملت؛ هم‌دلی و هم‌زبانی» نام‌گذاری شده است، شایسته است تا همه مسئولان تلاش کنند تا این مطالبه برحق رهبری محقق شود.

در ادامه، پازدار، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) هم هفته معلم را فرصتی مناسب برای تجلیل از زحمات معلمان برشمرد و گفت: ماموریت‌های مشترک سپاه و آموزش و پرورش به مدد تعامل منطقی و روانی که به‌وجود آمده به بهترین صورت در حال اجراست.

وی به کسب رتبه دوم کشوری لرستان در برگزاری کمی و کیفی اردوهای راهیان نور اشاره کرد و افزود: برگزاری بیادماندنی اردوهای راهیان نور و اعزام 25 هزار دانش‌آموز به مناطق جنگی غرب و جنوب کشور افتخار مشترک آموزش و پرورش و سپاه پاسداران است.

پازدار هم ابراز امیدواری کرد در سال‌جاری با هم‌دلی و هم‌زبانی زمینه تحقق مطالبه رهبری و پیشبرد بهتر برنامه‌ها بیش از گذشته فراهم شود.

گودرز کریمی‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان هم در این جلسه حمایت از بسیج و تقویت فعالیت‌های آن را جزء راهبردهای آموزش و پرورش برشمرد و گفت: بسیج به مدد روجیه جهادگری و اخلاصی که دارد همواره منشاء خدمات ارزشمند و برجسته‌ای در طول انقلاب بوده است.

وی افزود: بازخورد و نتیجه اردوهای راهیان نور را می‌توان مصداق عملی فعالیت‌های تربیتی و پرورشی در آموزش و پرورش نامید.

کریمی‎فر با اشاره به  سیاست توسعه فرایند پرورشی در آموزش و پرورش گفت: تربیت دانش‌آموزان خودباور و خداباور مهمترین هدف ما در اجرای سیاست توسعه فرایند پرورشی است و بسیج با بهره‌مندی از روحیه جهادی و اخلاص می‌تواند در تحقق این هدف تاثیر گذار باشد
وی با اشاره به نقش ارزنده حلقه‌های صالحین در پیشبرد برنامه‌های تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: حلقه‌های صالحین می‌تواند در تحقق شعار توسعه فرایند پرورشی موثر باشد.هنرمندترین معلمان کسانی هستند که بتوانند دانش‌آموزانی خداباور و خودباور را تربیت کنند. کریمی‎فر اضافه کرد: بسیج همیشه دغدغه خوبی در خصوص برنامه‌های آموزش و پرورش داشته و در امور تربیتی و اعتقادی پیشگام بوده است.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به درخشش استان در اعزام 25 هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور اشاره کرد و گفت: این توفیق به مدد هم‌دلی و تعامل مثبت و سازنده بسیج و آموزش و پرورش اتفاق افتاد.

وی در ادامه به برنامه‌های آموزش و پرورش برای بزرگداشت هفته معلم اشاره کرد و افزود: تجلیل از معلمان نمونه، نکوداشت بنیانگذار آموزش و پرورش رسمی در لرستان و اولین مدیر کل آموزش و پرورش لرستان پس از پیروزی انقلاب، تجلیل از خانواده‌های شهدای فرهنگی، غبارویی مزار شهدای فرهنگی، دیدار فرهنگیان با نماینده ولی‌فقیه، طرح شمیم خدمت و سخنرانی مدیران و روسای آموزش و پرورش در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه از جمله برنامه هایی است که در هفته معلم پیش‌بینی شده است.

حجت‌الاسلام مهدوی، معاون تعیم و تربیت سپاه حضرت ابوالفضل هم با اشاره به نقش برجسته فرهنگیان در فعالیت‌های بسیج اقشار و تعامل و حمایت جدی آموزش و پرورش از این برنامه‌ها گفت: این حمایت و هم‌دلی می‌تواند به تحقق شعار و مطالبه مقام معظم رهبری کمک کند سپهوند، مسئول بسیج فرهنگیان هم به ارائه گزارشی از برنامه‌های بسیج فرهنگیان در هفته بزرگداشت مقام و منزلت معلم پرداخت.
 

captcha