کد خبر: 3173399
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲
در سال گذشته؛

44 وقف جدید در استان اردبیل به ثبت رسید

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل از ثبت ۴۴ وقف جدید در سال گذشته در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام قیامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل صبح امروز، 30 فروردین ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات اردبیل، در محل امامزاده صالح اردبیل، با بیان اینکه طرح بزرگ توسعه امامزاده صالح اردبیل با استفاده از تمام ظرفیت‌های دولتی و مردمی در دستور کار سال‌جاری قرار دارد، افزود: توسعه امامزاده سیدصدر الدین اردبیل نیز از سال 1390 آغاز شده و هم‌اکنون دارای 85 درصد پیشرفت است.
وی امامزادگان را منشأ و مبدأ محور فرهنگی جامعه معرفی و تصریح کرد: برگزاری برنامه‌های فرهنگی مختلف در امامزادگان و احیای موقوفات از نتایج فرهنگ ترویج وقف می باشد.
قیامی با اشاره به موفقیت‌های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در راستای احیای موقوفات، خاطرنشان کرد: اتمام پروژه موقوفی فصیحی و پروژه موقوفی تجاری مسکونی محله پیرزرگر اردبیل از جمله این موفقیت هاست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل نقش فرهنگ از دیدگاه شریعت و مقام معظم رهبری را حائز اهمیت دانست و گفت: فرهنگ باعث پیشرفت همه جانبه یک مملکت و جامعه می شود.
وی با اشاره به برگزاری برنامه آرامش بهاری در سال گذشته، افزود: با توجه به وجود امامزادگان شریف در استان، این طرح در هفده بقعه متبرکه در قالب غرفه‌های وقف، کودک و نوجوان، ورزش، مشاوره ازدواج، پاسخگویی به احکام و سلامت انجام شد که خروجی این طرح، یازده وقف جدید بود.
قیامی برگزاری برنامه سوگواره یاس نبوی در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را متذکر شد و تصریح کرد: در این طرح در 29 بقعه در سراسر استان با حضور روحانیون، کارشناسان فرهنگی و مادحین شهیر برگزار شد، که در این برنامه نقش حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از حریم ولایت، مقام زن، حجاب و ... تبیین شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل از اجرای برنامه نشاط معنوی در شانزده بقعه متبرکه استان در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در این طرح با بهره گیری از ظرفیت استادیوم های ورزشی، به مسائل ورزشی دانش آموزان و دانشجویان بها داده شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته طرح تربیت حافظان قرآن با حضور پنج هزار و 600 نفر در استان برگزار شد، افزود: اجرای 194 برنامه بصیرتی و اخلاقی، اجرای طرح دست های مهربانی همزمان با روز احسان و نیکوکاری، اجرای طرح پیوند آسمانی، طرح بزرگ تحصیلی مهر، اجرای مسابقات قرآن در رشته های حفظ، قرائت و ترتیل، دعوت از قاریان مصری در ماه رمضان در اجرای نه محفل انس با قرآن از دیگر برنامه های اجرایی این اداره کل در سال گذشته می باشد.
قیامی با بیان اینکه در راستای جهت دهی کمک‌های مالی خیرین، طرح مودت در راستای توسعه امامزادگان به لحاظ عمرانی در حال انجام است، تصریح کرد: در قالب این طرح، زمینی به مساحد هشتصد مترمربع و یک باب منزل مسکونی برای توسعه امامزاده صالح اردبیل خریداری شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با اشاره به اینکه در بحث حقوقی، 23 حکم از سوی دادگاه به نفع موقوفه رای داده شده است، خاطرنشان کرد: 112 سند مالکیت نیز در راستای حفظ موقوفات دریافت کرده‌ایم.
وی با اشاره به برنامه های سالجاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، گفت: امسال در محورهای فرهنگی، عمرانی موقوفات و امامزادگان و مسائل حقوقی و ثبتی در صحنه هستیم و راه را برای غاصبان موقوفات خواهیم بست.
قیامی در پایان سخنان خود از از رسانه ها خواست در راستای ترویج فرهنگ وقف که یک نهال ممتاز دینی است، تلاش کنند و در جهت فرهنگ سازی این عمل در میان مردم گام بردارند.

captcha