کد خبر: 3190992
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶
در نشست شورایعالی فرهنگی اجتماعی تاکید شد:

تهیه پیوست اجتماعی و فرهنگی برای بوستان یاس

گروه جامعه: در نشست شورایعالی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تهران ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران برای آماده‌سازی فضای بوستان یاس، بر ضرورت تهیه و تدوین پیوست اجتماعی و فرهنگی برای این بوستان تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دویست و شصت و هفتمین نشست شورایعالی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تهران به ریاست حجت الاسلام والمسلمین امرودی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با حضور علی محمد نائینی قائم مقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، علی محمد مختاری مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران، فضل الله اندرزی مدیر کل خدمات شهری و سایر اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد.

حجت الاسلام امرودی در  این جلسه شورا با یادآوری اقدام جهادی شهرداری تهران احداث ضرب العجلی بوستان یاس به دلیل تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری و از همت و تلاش مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری برای آماده‌سازی بوستان یاس و بهره‌برداری از آن برای استفاده شهروندان در روز طبیعت تقدیر کرد.

وی در خصوص بوستان یاس اظهار داشت: این بوستان باید به محیطی برای خانواده‌های تهرانی و مرکزی برای پربارکردن اوقات فراغت شهروندان و در واقع به قطب تفریحی شمال شرق تهران تبدیل شود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بر لزوم لحاظ شدن هویت ملی، انقلابی و دینی در بوستان یاس تاکید کرد و افزود: باید تدابیر لازم برای فضاهای بی‌دفاع شهری در محدوده بوستان یاس و تعریف پیاده راه‌های مختلف نیز اندیشیده شود.

بر اساس تصویب این شورا مقرر شد پیوست اجتماعی و فرهنگی برای بوستان یاس با محوریت اقدامات فرهنگی و با همکاری اداره کل مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهیه شود.

captcha