کد خبر: 3209046
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱

درخشش هنرمند نیری در جشنواره سوگواره تئاتر دانشجویی

گروه هنر: سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیر از کسب مقام برتر توسط هنرمند نیری در پنجمین جشنواره سوگواره تئاتر دانشجویی خبر داد.

ولی عیدی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: نمایش «گهواره‌ای برای اصغر» که به بخش مسابقه  پنجمین جشنواره سوگواره تئاتر دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  راه یافته بود، توانست مقام نمایش برگزیده جشنواره را به خود اختصاص دهد.
وی گفت: این جشنواره در سال 1393 برگزار شده بود و سمیه معمری هنرمند نیری با نمایشنامه گهواره‌ای برای اصغر به این جشنواره راه یافته بود. کارگردانی این نمایش نیز برعهده وی بود.
عیدی در ادامه افزود: همچنین جلسه شب شعر با حضور شعرایی از شهرستان‌های نیر، اردبیل، سراب، نمین و سرعین، دیشب پنجم اردیبهشت‌ماه در مجتمع فرهنگی و هنری الغدیر شهرستان نیر برگزار گردید.
یادآوری می‌شود که در این جلسه شعرای حاضر اشعار خود را قرائت کردند و در همین نشست اشعار قرائت شده مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

captcha