کد خبر: 3214515
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲
در دانشگاه سیستان و بلوچستان؛

برگزاری همایش «بایدها و نبایدهای ازدواج در اسلام» در زاهدان

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: همایش «بایدها و نبایدهای ازدواج در اسلام» چهارشنبه ۹ اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

سهیلا دوست‌بامری، کارشناس فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: همایش «بایدها و نبایدهای ازدواج در اسلام» فردا، چهارشنبه 9 اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

کارشناس فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این همایش بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در حسینیه حضرت بقیةالله(عج) دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: در این همایش که ویژه عموم دانشجویان دختر است، از حجت‌الاسلام حسین دهنوی، مشاور مسائل خانواده و امور مذهبی، به عنوان سخنران، دعوت شده است.

دوست‌بامری هدف از برگزاری این همایش را تبیین هرچه بیشتر ابعاد گوناگون ازدواج از منظر اسلام و به‌ویژه معایب و مزایای نهفته در ازدواج دانشجویی عنوان کرد.

captcha