کد خبر: 3214517
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
منصور حقیقت‌پور:

حملات مجدد عربستان جایگاه انصارالله در مذاکرات یمنی ـ یمنی را تضعیف نخواهد کرد

گروه سیاسی: نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره حملات مجدد عربستان به یمن و اهداف آن گفت: اگر هدف از این حملات برای تضعیف موقعیت انصارالله در گفت‌وگوها و گرفتن امتیاز از آنان باشد عربستان راه خطایی در پیش گرفته است و بالعکس سبب تقویت حمایت مردمی از انصارالله خواهد شد.

منصور حقیقت‌پور، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره دور جدید حملات عربستان به یمن پس از اعلام آتش‌بس و ارتباط این حملات با تحت تأثیر قرار دادن موقعیت انصارالله در گفت‌وگوهای یمنی ـ یمنی گفت: عربستان در یمن وارد یک بازی شده است که نهایت آن چیزی جز شکست و باخت برای آل سعود نیست و استمرار بمباران‌ها سند رسوایی بیشتر برای عربستان خواهد بود. قدر مسلم کینه آل سعود در دل تمام مردم یمن ریشه‌دارتر خواهد شد.

عربستان با حملات مجدد قادر به تضعیف موقعیت انصارالله در گفت‌وگوها نیست

وی افزود: اگر بزرگان عربستان عاقل باشند، که نیستند، نه تنها باید از این حملات دست بردارند بلکه باید جبران مافات کنند و به اراده مردم یمن احترام بگذارند و اجازه دهند خود مردم یمن سرنوشت خود را تعیین کنند.

حقیقت‌پور تأکید کرد: یقینا اگر هدف از این حملات برای تضعیف موقعیت انصارالله در گفت‌وگوها و گرفتن امتیاز از آنان باشد عربستان راه خطایی در پیش گرفته است و بالعکس این مسئله سبب تقویت موضع انصارالله و برخورداری آنان از حمایت و پشتیبانی بیشتر مردم یمن خواهد شد.

امروز عربستان از انزوای خود در جهان اسلام به شدت عصبانی است

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره همراه نشدن برخی کشورهای منطقه در همراهی با عربستان در حمله به یمن و تضعیف جایگاه آل سعود در جهان اسلام گفت: امروز عربستان برخلاف تبلیغاتی که انجام می‌دهد کاملا در انزوا قرار دارد که همین مسئله گواهی بر آن است.

حقیقت‌پور اظهار کرد: سعودی‌ها از این تنها ماندن به شدت عصبانی هستند و شاید یکی از دلایل ادامه حملات به یمن نوعی قدرت‌نمایی و اعلام بی‌نیازی از سایر کشورها باشد.

وی در پایان عنوان کرد: عربستان در چند سال اخیر در سوریه، لبنان و عراق شکست خورده است و در یمن نیز سرنوشتی جز شکست نخواهد داشت و قطعا آل سعود در آینده آثار این غربت و انزوا  را در سیاست‌های منطقه‌ای خود حس خواهد کرد.

captcha