کد خبر: 3227439
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
فردا برگزار می‌شود؛

گردهمایی ۴ هزار نفر از قرآنیان جامعه کارگری

گروه فعالیت‌های قرآنی: به مناسبت هفته کارگر چهار هزار نفر از قرآنیان جامعه کارگری، شرکت‌کننده در جشنواره «سعی» فردا گردهمایی خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مراسم اختتامیه جشنواره بزرگ قرآن و عترت «سعی» به مناسبت هفته کارگر با حضور چهار هزار نفر از قشر کارگری فردا 10 اردیبهشت ماه به همت دارالقرآن خانه کارگر برگزار می‌شود.

دارالقرآن خانه کارگر سال گذشته با هدف ترویج و توسعه فرهنگ ثقلین، سلسله مسابقاتی را نظیر مسابقه شمیم کوثر، شمیم محرم، حفظ سوره مبارکه واقعه، ملک، فجر و جمعه، مسابقه اعیاد قربان و غدیر، در قالب جشنواره قرآن و عترت سعی طراحی و اجرا کرد، که طی آن تاکنون بیش از 100 هزار نفر از کارگران و خانواده‌های آنان از سراسر کشور شرکت کردند.

در این مراسم از سه کارگر نخبه قرآنی و برگزیدگان این جشنواره توسط علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و علیرضا محجوب نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و برخی از فعالان قرآنی قدردانی به عمل خواهد آمد.

این مراسم  روز پنجشنبه مورخ 10 اردیبهشت 94 از ساعت 16:30 در ورزشگاه شهید معتمدی تهران، واقع در ضلع شمالی ترمینال جنوب، خیابان شهید بخارایی(خزانه) برگزار می‌شود.

captcha