کد خبر: 3233869
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴

جلوگیری از ورود دختر مسلمان به مدرسه در فرانسه

شعب خارجی: بار دیگر جلوگیری از ورود دختری مسلمان به کلاس درس به دلیل پوشیدن دامنی بلند موجب اعتراضاتی در فرانسه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پرس تی وی، در اوایل ماه آوریل، معلمی در فرانسه مانع ورود دختری به نام سارا به کلاس درسش در شهر شارلویل-مزیر واقع در شمال شرق این کشور شد.
این معلم مدعی بود، دامن بلند و مشکی این دختر، «آشکارا» وابستگی مذهبی وی را نشان می‌دهد؛ چیزی که در قوانین سکولار فرانسه به شدت منع شده است.
پاتریس دوتوت، از مقامات معارف فرانسه در این باره گفت: «این دختر از کلاس محروم نشد بلکه از وی خواسته شد برود و با لباسی که نشانی از جانبداری مذهبی ندارد بازگردد اما به نظر می‌رسید که پدرش نمی‌خواست این دانش‌آموز به مدرسه بازگردد.»
با این حال این دانش‌آموز ۱۵ ساله در مصاحبه با روزنامه محلی لاردونه گفت که دامن وی «هیچ چیز ویژه‌ای نداشت؛ بسیار ساده بود و انگشت نما یا دارای نشانه مذهبی نبود.»
داستان سارا از طریق شبکه اجتماعی توئیتر با هشتگ #JePorteMaJupeCommeJeVeux به سرعت در فرانسه منتشر شد. معنای این هشتگ این است: «من دامنم را پوشیده‌ام و خشنودم.»
به گزارش کمیته ضد اسلام‌هراسی در فرانسه، در سال گذشته حدود ۱۳۰ دانش‌آموز در این کشور به دلیل پوشیدن لباس‌هایی که ادعا شده «آشکارا مذهبی» بوده است از شرکت در کلاس محروم شده‌اند.
فرانسه دارای قانونی بسیار سختگیرانه است که نمایش باورهای مذهبی در اماکن عمومی را منع می‌کند.

captcha