کد خبر: 3236922
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۱

رساله «سبک زندگی اسلامی» در همدان تدوین شده است

گروه اجتماعی: رساله‌ای در شورای فرهنگ عمومی استان همدان با عنوان سبک زندگی اسلامی تهیه شده است که همه ارگان‌های فعال در این شورا در تدوین این رساله همکاری داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، پنج‌شنبه، 9 اردیبهشت‌ماه در شورای فرهنگ عمومی گفت: رساله‌ای در شورای فرهنگ عمومی استان همدان با عنوان «سبک زندگی اسلامی» تهیه شده است که همه ارگان‌های فعال در این شورا در تدوین این رساله همکاری داشته‌اند.

وی افزود: باید در این رساله از احادیث و آیات و روایت امامان در مورد سبک زندگی اسلامی و نحوه رفتار زن و مرد همچنین مضمون عربی روایات نیز استفاده کنند.

آیت‌الله طه‌محمدی بیان کرد: هم کفو بودن زن و مرد مسأله مهمی در ازدواج است و این کفویت نه تنها در مسائل اجتماعی و طبقاتی بلکه از لحاظ دینی و فرهنگی نیز باید مدنظر قرار بگیرد، باید تلاش شود ازدواج‌ها قبل از دوران دانشجویی باشد،

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان،با بیان اینکه بیشترین علت بالارفتن طلاق در جامعه ازدواج جوانان بر مبنای هوا و هوس است، ابراز کرد: رساله «سبک زندگی اسلامی» نیاز به بازبینی دارد.

وی با اشاره به اینکه در دین اسلام احادیث و روایات فراوانی در مورد روابط حسنه زن و شوهر وجود دارد، بیان کرد: خوش اخلاقی و بد‌اخلاقی همسران در محیط خانواده نسبت به یکدیگر در پایداری بنیان خانواده بسیار موثر است.

captcha