کد خبر: 3260569
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
تا پایان اردیبهشت‌ماه؛

پرواز نجف در فرودگاه خرم‌آباد برقرار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون عمرانی استاندار لرستان از برقراری پرواز خرم‌آباد ـ نجف تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و گفت: پروازهای خرم‌آباد ـ نجف به‌صورت ماهیانه با همکاری شرکت هواپیمایی تابان و توسط فرودگاه خرم‌آباد انجام گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، محمد اصلانی، معاون عمرانی استاندار لرستان روز سه‌شنبه، 15 اردیبهشت‌ماه گفت: با توجه به رایزنی‌ها و اقدامات انجام شده، تلاش می‌شود این پرواز خرم‌آباد به نجف تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری برقرار شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی می‌شود پروازهای بعدی خرم‌آباد ـ نجف به‌صورت ماهیانه با همکاری شرکت هواپیمایی تابان و توسط فرودگاه خرم‌آباد انجام گیرد.

اصلانی با اشاره به انجام یک سورتی پرواز در ماه در مسیر خرم‌آباد ـ  نجف تصریح کرد: در صورت استقبال زائران و همچنین همکاری مسئولان استان‌های هم‌جوار، احتمال افزایش سورتی‌های این پرواز وجود دارد.

وی ادامه داد: فرودگاه خرم‌آباد با توجه به امکانات موجود و اجرای طرح توسعه، قابلیت تبدیل شدن به فرودگاه پایلوت غرب کشور برای اعزام به عتبات عالیات را دارد.

معاون عمرانی استاندار لرستان در مورد طرح توسعه فرودگاه اضافه کرد: طرح توسعه فرودگاه خرم‌آباد با هفت زیرمجمموعه در دست اقدام است. این طرح از محل اعتبارات تملک دارایی استان و با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با برآورد اعتبار 520 میلیارد ریال در دست احداث است.

وی با اشاره به آغاز طرح در سال گذشته و مدت زمان 24 ماهه اجرای طرح اظهارکرد: این طرح هم‌اکنون از سه منبع تأمین اعتبار شده و بنا بر اعلام اداره‌کل راه و شهرسازی استان تاکنون 40 میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی، 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ستاد حوادث و 50 میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات سفر به آن اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه تطویل باند فرودگاه و ارتقای مقاومت آن 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: حجم خاکبرداری طرح 585 هزار متر مکعب، حجم آسفالت آن 67 هزار تن برآورد شده و تاکنون نیز بیش از شش هزار تن قیر مورد نیاز از سوی وزارت راه و شهرسازی تأمین و به پیمانکار تحویل داده شده است.

معاون عمرانی استاندار توسعه ترمینال فرودگاه از چهار هزار به 10 هزار متر را از دیگر طرح های هفت‌گانه توسعه فرودگاه عنوان کرد و گفت: ساختمان هواشناسی فرودگاه نیز در زمینی به مساحت 270 متر مربع به‌طور کامل اجرایی شده است.

captcha