
حجت الاسلام والمسلمین علیمحمد رضایی، مسئول دارالقرآن کریم استان یزد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴۰ نفر از شهروندان یزدی از آموزشهای تخصصی قرآن کریم در قالب 7 طرح آموزشی بهرهمند شدهاند.
وی ادامه داد: این قرآن آموزان شامل ۱۳۰ نفر از برادران و ۳۱۳ نفر از خواهران بودند که در کلاسهای آموزشهای تخصصی قرآن کریم در استان شرکت کردند.
این مسئول با بیان اینکه در مجموع ۱۷ کلاس و دوره در این راستا در استان برگزار شده است افزود: این کلاسها در قالب ۷ عنوان طرح آموزشی برگزار شده است.
حجت الاسلام رضایی اضافه کرد: تربیت آموزشیار روخوانی و روانخوانی، تربیت معلم تجوید قرآن کریم، تربیت معلم روخوانی و روانخوانی، تربیت معلم حفظ قرآن کریم، تربیت معلم مفاهیم قرآن کریم، تربیت معلم صوت و لحن و ارتقاء و بازآموزی معلمان قرآن کریم از طرح های برگزار شده در سال گذشته بوده است.