
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدمحمد احمدی، استاندار فارس امروز، 24 اردیبهشت در گردهمایی یک هزار حافظ کل قرآن مؤسسه بیتالاحزان که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در حال برگزاری است، گفت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، شاهد گسترش کانونهای قرآنی در کشور و استان فارس هستیم.
وی با بیان اینکه مؤسسات قرآنی قوی و فعالی در استان فارس در زمینه نشر، تفسیر، قرائت و حفظ قرآن کریم اقدامات فاخری انجام میدهند، افزود: فارس و شیراز جایگاه فکر و فرهنگ اسلامی و خاستگاه علمی بزرگانی است که در خدمت اسلام و قرآن بودهاند.
احمدی با اشاره به فعالیتهای مؤسسه بیتالاحزان عنوان کرد: این مؤسسه فعالیت خود را از یک روستا شروع کرده که عملکرد قابل قبولی دارد و به شایستگی توانسته گامی شایسته در جهت رفع مهجوریت قرآن بردارد.
استاندار فارس اظهار کرد: ممکن است که مسائل و مشکلاتی در پیش روی این مؤسسه و سایر مؤسسات قرآنی باشد اما تلاش میکنیم تا گامی در جهت رفع این مشکلات برداریم و درصدد این هستیم تا وظیفهای هرچند ناچیز در قبال آنها ایفا کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز دنیا تشنه اخلاق است و گمشده بشریت مسائل اخلاقی است، ابراز امیدواری کرد: در سایه ترویج فرهنگ قرآن، اخلاق جامعه ما نیز قرآنی شود و با تمسک به اهل بیت(ع) بتوانیم جامعه اسلامی برپایه فرهنگ قرآنی و اسلامی داشته باشیم.