کد خبر: 3305165
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۲

عذرخواهی الأزهر از تعرض به قرآن کریم در آزمون مدارس

گروه بین‌الملل: مرکز اسلامی الازهر، دیروز، ۲۸ اردیبهشت‌ماه، از خطای سهوی در یکی از سؤالات امتحانی آزمون مدارس وابسته به این مرکز که در آن به ساحت مقدس قرآن کریم تعرض شده است، عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه خبری «رصد»، اداره آموزش مدارس وابسته به مرکز اسلامی الازهر مصر، در یکی از آزمون‌های دانش‌آموزان کلاس دوم دبیرستان که روز یکشنبه، 27 اردیبهشت‌ماه، در استان «آسوان» مصر برگزار شد، پرسشی جنجالی طرح کرد که در آن قرآن کریم مورد تعرض قرار گرفته است.

در سؤال مطرح شده برای دانش آموزان مدرسه وابسته به الازهر از آنان خواسته شده بود که اشکالات مربوط به بلاغت زبان را در مثال‌های ذکر شده مشخص کنند و یکی از آن موارد، آیه‌ای از قرآن کریم بود.
طراح این سؤال از دانش‌آموزان خواسته بود درباره عیوبی که در جملات مشخص‌شده به بلاغت زبان خدشه وارد می‌کند، توضیح دهند و آیه 12 سوره «السجده» «لَوْ تَرَى إِذِ الْمُجْرِمُونَ نَاکِسُو رُؤُوسِهِمْ عِندَ رَبِّهِمْ» ازجمله مثال‌هایی بود که برای این سؤال درنظر گرفته شده بود.
محمد أبو زید الأمیر، رئیس بخش آموزش مدارس وابسته به الازهر در واکنش به این اقدام گفت: این سؤال که در استان «آسوان» مصر طرح شده بود، حذف و بارم آن میان دیگر سؤالات تقسیم شد.
وی افزود: جایگاه طراح این سؤال از مدیرکلی به مدرس تنزل مقام یافت و وی به مدت 5 سال از طرح سؤال برای امتحانات محروم شده است.

captcha