کد خبر: 3305402
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱

اماکن مذهبی جهرم معرفی می‌شوند

گروه اجتماعی: همزمان با فرا رسیدن هفته میراث فرهنگی، نمایشگاه «میراث جهرم» با معرفی اماکن مذهبی، گردشگری و آثار باستانی این شهرستان برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، همزمان با  فرارسیدن هفته میراث فرهنگی نمایشگاه «میراث جهرم» به‌مدت یک هفته در این شهر برپا شد.
این نمایشگاه از طرف انجمن بچه‌های شهر باربد و شهرداری و شورای شهر جهرم با همکاری میراث فرهنگی، مرکز جهرم‌شناسی، کانون پرورش فکری کودکان این شهرستان برپا شده است.
مازیار الطافی، دبیر انجمن بچه‌های شهر باربد در حاشیه  این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه غرفه‌هایی برای معرفی جهرم، آثار باستانی، اماکن تاریخی، نقاط دیدنی، گردشگری و مذهبی این شهرستان برپا شده است.
وی افزود: به نمایش گذاشتن تصاویر، وسایل قدیمی و صنایع دستی جهرم، پخش کلیپ معرفی اماکن تاریخی، مذهبی و جغرافیایی جهرم، عضوگیری و معرفی فعالیت‌های انجمن شهرباربد، معرفی پارک‌ها و فضای سبز شهری و عضوگیری گروه همیاران شهردار از برنامه‌های این نمایشگاه به‌شمار می‌رود.
الطافی به برپایی غرفه کودک در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دراین غرفه هفت برنامه آموزشی در مدت هفت روز برای آشنایی و حفظ اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان به کودکان دایر است.
وی به برگزاری مسابقه ویژه کودکان بازدیدکننده از این نمایشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا نیز مسابقه‌هایی همچون کار با ذغال، کاردستی به وسیله برگ و اجزای درخت نخل، خرده کاشی و نقاشی برگزار می‌شود.

captcha