کد خبر: 3305482
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵
نوروزی خبر داد:

دیدار جامعه قرآنی استان قزوین با مقام معظم رهبری

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر کل اوقاف و امور خیریه قزوین از دیدار بالغ بر 40 نفر از فعالان قرآنی استان با مقام معظم رهبری خبر داد.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی،  مدیر کل اوقاف  و امور خیریه قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین وی با بیان اینکه اختتامیه سی‌ دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در تهران در عصر روزپنجشنبه همزمان با شب میلاد امام حسین (ع) برگزار می شود ، اظهار کرد : همه ساله با اتمام مسابقات بین‌المللی قرآن در کشور کاروان‌هایی از استان‌های مختلف کشور به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند .

وی افزود:  امسال نیز این کاروان‌ها همراه با متسابقین سی دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم روز شنبه 2خرداد ماه مصادف با سالروز تولد حضرت عباس (ع)با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند.

حجت الاسلام نوروزی با اشاره به اعزام بالغ بر 40 نفر از فعالان عرصه قرآنی استان به تهران برای دیدار با مقام معظم رهبری، افزود: فعالان قرآنی  استان همراه با فعالان قرآنی سراسر کشور و متسابقین سی دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند.

وی عنوان کرد:  سعی می‌شود این افراد از میان قاریان و حافظان و فعالان حوزه قرآنی در استان قزوین منتخب و به دیدار مقام معظم رهبری مشرف شوند.

نوروزی در پایان یادآور شد: این دستگاه اجرایی با تدوین برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی سعی در ارائه خدمات مطلوب به مردم استان قزوین دارد و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نکرده است.

این مسابقات از 25 اردیبهشت‌ماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی آغاز و تا دوم خردادماه ادامه خواهد داشت.

captcha