
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، سیدمحمد میرابی، فرمانده بسیج وزارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم کلنگزنی حسینه یادمان شهدای سیرانبند بانه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار کرد: زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس وظیفه هرمسلمان است و بسیج وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میکوشد تا در این راه به نحو احسن انجام وظیفه کند.
وی از واگذاری ساخت اماکن فرهنگی و مذهبی یادمان شهدای مرز سیرانبند و شلمچه به مرکز بسیج این وزارتخانه در جهت تجهیز این اماکن نورانی خبر داد و افزود: خوشبختانه ابن وزارتخانه به عنوان یکی از وزارتخانه های پیشتاز در این زمینه عمل کرده است و به حول و قوه اللهی و با پشتیبانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که خود یک بسیجی و رزمنده هشت سال دفاع مقدس است و با همکاری بانک رفاه کارگران امروز شاهد کلنگزنی حسینه یادمان شهدای سیرانبد بانه هستیم.
میرابی اعتبار تخصیصی توسط بانک رفاه کارگران برای ساخت حسینیه یادمان شهدای سیرانبند با زیربنای 500 مترمربع را بالغ بر هفت میلیارد ریال ذکر و عنوان کرد: امیداواربم بتوانیم کمتر از یکسال شاهد افتتاح حسینیه یادمان شهدای سیرانبند بانه باشیم.
وی در گوشه ای دیگر از سخنانش با اشاره به اعزام هشت هزار نفر از پرسنل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در قالب کاروان راهیان نور از اسکان بیش از سه هزار نفر از زائران کاروان راهیان نور توسط این وزارتخانه خبر داد.
عذیری فرماندار شهرستان بانه در ادامه جلسه نیز ضمن قدردانی از زحمات و پیگیری های مرکز بسیج وزارت تعاون ،کار و راه اجتماعی در ساخت حسینیه یادمان شهدای سیرانبند خواستار تعامل تمام دستگاه های اجرایی سطح شهرستان بانه در جهت ساخت نقاط یادمان شهدای این شهرستان شد.
عذیری تقدیم 841 شهید توسط شهرستان بانه را نشان از ولایتمداری مردم این شهرستان و شوق علاقه مردم این مرز و بوم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ذکر کرد و افزود: وظیفه همه ما توسعه و گسترش فرهنگی شهید و شهادت و ایثار و روایت این فداکاری ها برای جوانان امروزی این مرز و بوم در جهت آشنایی نسل پس از جنگ تجمیلی با رشادت های این دلیرمردان است.
سرهنگ ادیبی دبیر ستاد راهیان نور کشور در ادامه این آئین نیز امنیت کنونی کشور و به خصوص استان کردستان را مدیون نثار خون پاک شهدای انصار و مهاجر در این خطه خونرنگ ذکر کرد و افزود: وظیفه ما در این زمان با توجه به جنگ نرم دشمن جلوگیری از تحریف و فراموشی مجاهدت های شهیدان و رزمندگان و انتقال این دلیریها به آیندگان است.
وی خواستار ایجاد فضای پر از مجاهدت در کشور شد و یکی از راه های عدم فراموشی و تحریف رسادت این مردان آسمانی را توجه به یادمان شهدای هشت سال دفاع مقدس شد.
دبیر ستاد راهیان نور کشور برجسته کردن نقاط نورانی و یادمان شهدا را جزء وظایف این ستاد دانست و از یادمان شهدای سیرانبند بانه به عنوان یکی از نقاط قوت شهرستان بانه نام برد.
وی عنوان کرد : در سال 1387 بالغ بر400 هزار نفر در قالب کاروان راهیان نور از مناطق عملیاتی و جنگی کشور بازدید کردند که خوشبختانه این رقم در حال حاضر به بیش از 5 میلیون نفر در سال رسیده است و این خود گواهی بر ارادت مردم شهید پرور ایران اسلامی به مقام شامخ شهید است.
در ادامه این مراسم کلنگزنی حسینیه یادمان شهدای سیرانبند شهرستان بانه صورت گرفت و حاضران با شرکت در مراسم غبارروبی مزار شهدای غریب و مظلوم سیرانبد به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام کردند.