کد خبر: 3308518
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷
محمودرضا جمشیدی:

انگیزه مدرک‌گرایی در حوزه خواهران را تغییر دهیم

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به موضوع مدرک‌گرایی گفت: طلاب خواهر پنج سال از بهترین سال‌های عمر خود را در اختیار حوزه قرار می‌دهند ما باید از این فرصت استفاده کنیم و انگیزه‌ها را تغییر دهیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور چهارشنبه ششم خرداد در اجلاس مدیران استانی حوزه خواهران با اشاره به وجود مشکلات فراوان در برخی مدارس علمیه خواهران اظهار کرد: مسئولیت رفع این مشکلات بر عهده مدیران استانی قرار دارد و باید از فرصتی که در اختیار داریم حداکثر استفاده را ببریم.
وی با بیان اینکه باید نیازهای اولیه مدارس علمیه خواهران تامین شود، ادامه داد: ما به کارمان معتقدیم و کار خود را انسان‌سازی و ساختن انسان‌های عفیف و شایسته می‌دانیم.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه به جمع عفیف‌ترین خواهران در این نهاد افتخار می‌کنیم، یادآور شد: این خواهران در دورترین نقاط کشور، پرچم اسلام ناب را به اهتزاز درآورده‌اند.
وی با اشاره به اینکه طلاب در دورترین نقاط کشور و در استان‌های مرزی توانسته‌اند در جشنواره برترین‌های حوزوی عناوین برگزیده را به دست آورند، گفت: این نشان می‌دهد اکنون تولید علم و علم‌آموزی منحصر به شهر قم نیست.
حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به سیاست مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در واگذاری امور به مدیریت‌های استانی و سپس به واحدهای حوزوی ادامه داد: هر کاری که در مدیریت استانی قابلیت اجرا دارد باید از ستاد مرکز به مدیریت استانی واگذار شود و هر کاری که در مدرسه علمیه قابلیت اجرا دارد باید به مدرسه علمیه واگذار شود.
وی اضافه کرد: باید از ویژگی‌های اصیل حوزه استفاده کنیم که در آن با کمترین امکانات بیشترین کارها انجام می‌شود. باید کارها به مدارس واگذار شود و این امر به برنامه‌ریزی نیاز دارد.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به موضوع مدرک‌گرایی در حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: طلاب خواهر پنج سال از بهترین سال‌های عمر خود را در اختیار حوزه قرار می‌دهند ما باید از این فرصت استفاده کنیم و انگیزه‌ها را تغییر دهیم.
وی با بیان اینکه مباحث اخلاقی و فرهنگی صرفا به جلسه اخلاق مدرسه مربوط نمی‌شود، اظهار کرد: اساتید مدرسه با رفتار خود آداب نشستن و برخاستن، مطالعه کردن و ... را به طلبه آموزش می‌دهند و هدایت این امور برعهده مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران است.
در این اجلاس همچنین حجت‌الاسلام رسول ابراهیمیان معاون ارتباطات و امور حوزه‌های حوزه‌های علمیه خواهران از مدیران استانی این نهاد به عنوان فرماندهان سپاه فرهنگی حوزه‌های علمیه یاد کرد و افزود: مدیران استانی باید شاخص فرهنگی برجسته و قطب‌نمای فرهنگی منطقه خود باشند.
وی با اشاره به اظهار نگرانی رهبر معظم انقلاب نسبت به موضوع فرهنگ خاطرنشان کرد: باید بنگریم که به عنوان متکفل ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی چه کرده‌ایم.
معاون ارتباطات و امور حوزه‌های حوزه‌های علمیه خواهران خطاب به مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: شما کسانی هستید که به علم شهره‌اید، نامتان به نیکی بر سر زبان‌هاست، به نصیحت و خیرخواهی معرفید، به نام روحانی در نظر مردم مهابت دارید، شریفان از شما حساب می‌برند، ضعیفان احترامتان می‌کنند، کسانی شما را بر خود ترجیح می‌دهند که احسانی به آنها نکرده‌اید و حق نعمتی بر آنها ندارید و در راه با هیبت بزرگان حرکت می‌کنید. نکند مشغولیت روزمره اداری ما را از رسالتمان غافل کند.
تقویت روحیه طلبگی

وی با اشاره به وجود مشکلات و تنگناها در زمینه مدیریت حوزهای علمیه خواهران اظهار کرد: در زمان فزونی مشکلات باید تلاش‌ها را هم بیشتر کنیم تا با روحیه طلبگی کار کنیم و مشکلات برطرف شود.
اجلاس فصلانه مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران طی روزهای ششم و هفتم خرداد در استان قم برگزار می‌شود .

captcha