کد خبر: 3308964
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴
امیدیان تأکید کرد:

لزوم چاپ ویژه‌نامه‌های قرآنی/ مؤسسات قرآنی از ظرفیت رسانه‌های مکتوب استفاده کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان با بیان این‌که در رسانه‌های مکتوب در رابطه با فعالیت‌های قرآنی خلا احساس می‌شود، گفت: مطبوعات و رسانه‌های مکتوب ظرفیت عظیمی دارند که اتحادیه و مؤسسات قرآنی می‌توانند از آن استفاده کنند.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور که هفته گذشته در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: مطبوعات و خبرگزاری‌ها ظرفیت خوبی هستند که ما کمتر از آن استفاده می‌کنیم.
وی با اشاره به این‌که در فضای رسانه‌ای عموم مردم بیشتر به‌سمت نشریات مکتوب می‌روند، عنوان کرد: خبرگزاری ایکنا در بخش قرآنی فعال است و خلائی که در بخش اطلاع‌رسانی احساس می‌شود را به‌معنای واقعی پُر کرده است واعتقاد دارم هیچ نشریه و خبرگزاری در زمینه قرآنی مانند ایکنا فعال نیست، لذا خدمات ارزنده‌ای که خبرگزاری‌ها در فضای مجازی انجام می‌دهند قابل ستایش است.
امیدیان با بیان این‌که در بخش عمومی فضای رسانه‌های مکتوب در رابطه با فعالیت‌های قرآنی خلائی احساس می‌شود که روی مؤسسات قرآنی تأثیر دارد، تصریح کرد: عدم حضور مؤسسات قرآنی در آئینه مطبوعات یک آسیب است و آن‌ها باید ورود پیدا کرده و خودشان و دغدغه‌شان را معرفی کنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان، با اشاره به این‌که نظر ما برای چاپ ویژه‌نامه بر همین مطلب بوده که مؤسسات قرآنی و ظرفیت‌های آن‌ها را به مردم معرفی کنیم، بیان کرد: اما با وجود این ظرفیت‌ها که در استان وجود دارد در هیئت مدیره مطرح می‌کنیم که از ظرفیت‌های داخل استان استفاده کنیم که ویژه‌نامه استانی باشد و برکات آن در استان باشد و همچنین از ظرفیت استان خودمان در این فضا استفاده کنیم.

مؤسسات قرآنی ما در بخش اطلاع‌رسانی و تبلیغات ضعیف هستند

وی با بیان این‌که ما تلاش می‌کنیم مؤسسات قرآنی ظرفیت اطلاع‌رسانی را در مؤسسه‌های خودشان فعال کنند، خاطرنشان کرد: متأسفانه مؤسسات قرآنی ما در بخش اطلاع‌رسانی و تبلیغات ضعیف هستند و به این دلیل است که یا احساس نمی‌کنیم ظرفیت داریم یا به آن توانمندی و قدرت رسانه‌ای نرسیدیم که بتوانیم ظرفیت‌ها و داشته‌هایمان را در دید عموم قراردهیم.
امیدیان اذعان کرد: اگر مؤسسات از چاپ ویژه‌نامه حمایت کنند زمینه رشد برای آن‌ها فراهم می‌شود و چه‌بسا بتوانیم فصل‌نامه‌ای را چاپ کنیم که ظرفیت‌های اتحادیه را به مردم معرفی کند، چراکه یکی از دلایل عدم ورود ما به این مبحث نداشتن تغذیه فصل‌نامه یا ماهنامه است، و این اطمینان را از مؤسسات نداریم که بتوانند در این فضا ما را حمایت کنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان، با اشاره به این‌که مطبوعات استانی ظرفیت خوبی هستند که اتحادیه می‌تواند از آن استفاده کند، ادامه داد: چون بیشتر مخاطبان سطح استان عام هستند و نشریات مکتوب بیشتر اثر می‌گذارد.
وی با اشاره به فعالیت نشریات مکتوب و خبرگزاری‌های فضای مجازی در زمینه قرآن و فرهنگ قرآنی، اظهار کرد: خبرگزاری ایکنا چه در سطح استانی و چه در سطح کشور توانسته است با اطلاع‌رسانی به‌روز و به‌موقع این خلاء را در فضای مجازی پُر کند.

امیدیان با اشاره به این‌که همچنین اتحادیه‌ها و مجموعه دارالقرآن کریم در فضای مجازی مختصر فعالیتی دارند، تصریح کرد: در زمینه نشریات مکتوب این خلاء وجود دارد و در استان لرستان زیاد کار نشده باشد و ممکن است به این دلیل باشد که یا مطبوعات ما توانمند نیستند و یا این‌که احساس نکردند که چنین فضایی وجود دارد که از آن استفاده کنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان، عنوان کرد: من با مشاهده ظرفیت‌های مطبوعات استان که در این جشنواره جمع شده بودند احساس می‌کنم که مطبوعات و رسانه‌های مکتوب ما ظرفیت عظیمی دارند که اتحادیه و مؤسسات قرآنی می‌توانند از آن استفاده کنند.

captcha