کد خبر: 3309083
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰

ستادهای نهضت «ما زنده‌ایم» در دانشگاه‌های لرستان راه‌اندازی می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول بانوان بسیج دانشجویی لرستان از راه‌اندازی ستادهای نهضت «ما زنده‌ایم» در راستای معرفی «زن؛ تراز انقلاب اسلامی» از ۲۳ مهرماه امسال در دانشگاه‌های لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، صدیقی‌آزاد، مسئول خواهران بسیج دانشجویی لرستان جمعه، هشتم خردادماه در جمع خبرنگاران از راه‌اندازی ستادهای نهضت ما زنده‌ایم در راستای معرفی زن تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های استان خبرداد.

وی گفت: ستادهای نهضت ما زنده‌ایم با هدف احیای هویت دینی، دفاع از ارزش‌های اسلام، انقلاب و فرهنگ ملی کشور در بین دانشجویان دختر در دانشگاه‌های لرستان راه‌اندازی می‌شود.

صدیقی با بیان این‌که ایده تشکیل ستادهای نهضت ما زنده‌ایم برگرفته کتاب خاطرات ما زنده‌ایم معصومه‌آباد در زمان اسارت است، ادامه داد: راه‌اندازی این ستادها گویای این واقعیت است که زنان ما به مانند معصومه آباد زیر شکنجه و اسارت دشمن دست از اعتقادات و عفاف و حجاب خود برنداشتند.

مسئول بانوان بسیج دانشجویی لرستان با اشاره به این‌که فعالیت ستادهای ما زنده‌ایم از 23 مهرماه هم‌زمان با سالروز اسارت معصومه آباد کلید می‌خورد، گفت: 82  برنامه اجرایی و پژوهشی جهت اجرا توسط ستادهای نهضت ما زنده‌ایم پیش‌بینی شده است.

صدیقی‌آزاد در ادامه از پیش‌بینی برگزاری کارگاه‌های علمی با موضوع زنان و خانواده در دانشگاه‌های استان خبر داد و بیان کرد: در این کارگاه‌ها موضوعاتی مانند ازدواج، معیارهای انتخاب همسر، جایگاه زن در اسلام، حقوق و تکالیف زن مسلمان، خانواده و اهمیت آن، جمعیت و تحدید نسل، آسیب‌های ماهواره و شبکه‌های اجتماعی، اشتغال زنان و فمینیسم و پیامدهای آن طرح می‌شوند.

وی اظهار کرد:  پاسخ به سؤالات و شبهات دانشجویان، آشنایی با جریانات و مبانی انحرافی و فرهنگ‌سازی جهت بررسی علمی زوایا و مشکلات موجود در حوزه زنان و خانواده ازجمله اهداف برگزاری کارگاه‌های علمی با موضوع زنان و خانواده هستند.
 

captcha