کد خبر: 3309115
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲

برگزاری نشست هم‌اندیشی بزرگداشت نیمه شعبان در زابل

گروه اجتماعی: نشست برنامه ‌ریزی و هم‌اندیشی بزرگداشت نیمه شعبان صبح امروز، شنبه ۹ خردادماه با حضور حجت الاسلام عارفی رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل و هیئات مذهبی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن ( ایکنا) از سیستان و بلوچستان، نشست برنامه ‌ریزی و هم‌اندیشی بزرگداشت نیمه شعبان صبح امروز، شنبه 9 خردادماه با حضور حجت الاسلام عارفی رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل و هیئات مذهبی این شهرستان برگزار شد.
حسن جلالی نژاد، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در این مراسم گفت: نیمه ‏شعبان سالروز میلاد منجی موعود است و در اذهان محبان اهل ‏بیت (ع) از جایگاه و ارزش والایی برخوردار است.
وی بیان کرد: در ایام شعبان المعظم ماه رحمت و مغفرت الهی و ماه شادی و فرح اهل بیت، برنامه های متنوع مذهبی و فرهنگی از جمله نشست های مهدویت، مسابقات کتابخوانی، محافل انس با قرآن به نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج) در سطح مساجد و هیئات مذهبی این شهرستان برگزار می شود.
در این مراسم همچنین فعالان مذهبی، کانون مداحان و اعضای هیئات مذهبی جهت برگزاری کارگاه های تخصصی و پرمحتوا، تزئینات شهری و برپایی ایستگاه های صلواتی اعلام آمادگی کردند.

captcha