کد خبر: 3309972
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱

تلاوت استاد طنطاوی در مسجد «حضرت زینب(س)» قاهره

گروه بین‌الملل: در محفل قرآنی که به مناسبت سالروز تغییر قبله مسلمین از مسجدالاقصی به کعبه شریف در مسجد حضرت زینب(س) قاهره برگزار می‌شود، شیخ محمد عبدالوهاب طنطاوی به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید خواهد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الاهرام»، در این برنامه قرآنی که به‌صورت زنده از شبکه رادیو قرآن مصر نیز پخش خواهد شد، محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف این کشور نیز حضور خواهد داشت.
همچنین محمد عویضه، رئیس شبکه قرآن مصر در این باره تصریح کرد: این رسانه به مناسبت سالروز تغییر قبله مسلمانان از مسجدالاقصی به سمت کعبه شریف(نیمه شعبان) برنامه‌های دیگری غیر از تلاوت استاد طنطاوی در نظر گرفته است که از جمله آن سخنرانی عبدالصبور شاهین و محمد سید المسیر، دو عالم برجسته درباره این حادثه مهم تاریخی و نیز اجرای ابتهال توسط ابراهیم راشد است.
عویضه افزود: توصیه‌های شیخ الشعراوی در زمینه فضائل شب‌ نیمه شعبان و مشروعیت دعاهایی که مسلمانان در این شب‌ مبارک می‌خوانند، از جمله ویژه برنامه‌هایی است که به‌مناسبت نیمه شعبان در مسجد سیده زینب(س) تدارک دیده شده و رادیو قرآن به پوشش آن خواهد پرداخت.

گفتنی است، رویداد مهم تاریخی تغییر قبله مسلمانان از مسجدالاقصی به سمت کعبه شریف در سال دوم هجری و به نقلی در نیمه شعبان اتفاق افتاده است که اهل تسنن بیشتر این تاریخ را گرامی می‌دارند اما شیعیان تاریخ این رویداد را نیمه ماه رجب می‌دانند.

captcha