کد خبر: 3310385
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴

اعزام بیش از یک‌هزار زائر سیستانی به حرم امام خمینی(ره)

گروه اجتماعی: معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: در سال جاری یک هزار و ۴۴۶ نفر از سیستان و بلوچستان به مرقد مطهر امام خمینی (ره) اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، عوضعلی فقیری، معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان روز گذشته، 11 خردادماه در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در زاهدان برگزار شد، گفت: در سال جاری یک هزار و 446 نفر از سیستان و بلوچستان به مرقد مطهر امام خمینی (ره) اعزام می‌شوند.
وی بیان کرد: از این تعداد 1080 نفر برادران و 366 نفر از بانوان بسیجی هستند که از 12 خردادماه بوسیله قطار و 20 دستگاه اتوبوس به تهران اعزام می‌شوند. در این کاروان‌های زیارتی، روحانیان، مسئولین امور فرهنگی و همچنین امدادگران نیز حضور خواهند داشت.
فقیری افزود: امام خمینی(ره) در قرن حاضر به عنوان یک ناجی عمل کرد، بطوری که توانست با توکل به خداوند و اتکای به مردم، انقلابی را به پا کند که امروز برای دیگر کشورها به الگو تبدیل شود.

captcha