کد خبر: 3311271
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲

انتشار کتاب «امام خمینی(ره)؛ منادی وحدت و عزت مسلمین» در کابل

شعب خارجی:‌ «امام خمینی(ره)؛ منادی وحدت و عزت مسلمین» به همت مدرسه علمیه «زینبیه» در کابل چاپ و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در کابل، به مناسبت بیست و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) کتابی با عنوان «امام خمینی(ره)؛ منادی وحدت و عزت مسلمین» به همت مدرسه علمیه زینبیه شهر کابل در ۳۰ صفحه و به تیراژ ۱۰۰۰ نسخه چاپ و توزیع شد.
«امام خمینی(ره)؛ منادی وحدت و عزت مسلمین»، «امام خمینی(ره)؛ طراح اندیشه و رفتار نوین سیاسی در جهان»، «امام خمینی(ره) در تقابل با ملی‌گرایی» و «امام خمینی(ره)؛ تبسم بیداری ملت‌ها» موضوعاتی هستند که در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
 در قسمتی از مقدمه آمده است: «بی‌تردید مردم افغانستان به خصوص آنانی که بیشتر با اندیشه‌های ملکوتی امام خمینی(ره) آشنایی دارند، وی را در جایگاهی فراملیتی می‌نگرند؛ زیرا امام دغدغه تمامی ملتهای مسلمان و مستضعف به خصوص مردم مظلوم افغانستان را داشت.»
همچنین هم‌زمان با ایام حزن‌انگیز بیست و ششمین سال ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) ویژه‌نامه‌ای چهارصفحه ای با عنوان «هجرت خورشید» به همت بنیاد فرهنگی ـ اجتماعی «راه امین» کابل چاپ شد.
تأثیر نهضت امام خمینی بر افکار عمومی، مروری بر ابعاد شخصیتی و مدیریتی حضرت امام خمینی(ره)، فرازی از وصیت نامه سیاسی-الهی امام خمینی(ره) و یک غزل در سوگ امام راحل، بخش‌های مختلف این ویژه‌نامه هستند که در تیراژ 1000 نسخه چاپ و در بین مراکز و مؤسسات فرهنگی و علاقمندان به آن امام سفرکرده، توزیع شد.

captcha