کد خبر: 3312139
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
هاشمی:

هر مسمویتی عمدی است مگر خلاف آن ثابت شود

گروه سلامت: وزیر بهداشت در خصوص بررسی‌های این وزارتخانه پیرامون علت مرگ چند زائر عربستانی در مشهد گفت: بر اساس گزارش آزمایشگاه سم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مسمومیت با سم دلیل مرگ زائران عربستانی بوده است و هر مسمومیتی از نظر پزشکی عمدی تلقی می شود مگر آنکه خلاف آن ثابت شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدحسن هاشمی در رابطه با مرگ سه نفر از زائران عربستانی در مشهد، اظهار کرد: گروهی از زائران عربستانی در یکی از هتل‌های مشهد با بروز نشانه‌های مسمومیت به یکی از بیمارستان‌ها منتقل شده بودند که نظر به بروز علایم مشابه، بلافاصله با پیگیری و اقدام سریع دانشگاه علوم پزشکی افراد بیمار مورد بررسی و علائم آنها به دقت مورد آزمایش قرار گرفت.

وی افزود: در همین زمینه با توجه به بهره‌مندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آزمایشگاه مجهز سم شناسی و با پیش بینی علت مسمویت در این افراد، نمونه خون این بیماران مورد آزمایش قرار گرفت و علایم مسمومیت با سم در خون آنها مشاهده شد.

هاشمی بیان کرد: همزمان به این اقدام بررسی‌های دقیق تر از اتاق محل استقرار این افراد در یکی از هتل‌های مشهد و تمامی مواد غذایی مورد استفاده شده صورت گرفت، همچنین احتمال ابتلا به ابولاو ویروس کرونا در این بیماران عربستانی به دلیل شیوع آن در عربستان نیز بررسی شد.

وی در تشریح وضعیت بیماران بستری در بیمارستان نیز خاطر نشان کرد: متاسفانه 4 نفر از این گروه فوت شده، 3 نفر سرپایی درمان شدند، یک نفر در حال حاضر وضعیت عمومی مساعدی ندارد و در بخش مراقبت`های ویژه است و تعداد 29 نفر دیگر نیز در بیمارستان بستری هستند.

captcha