کد خبر: 3312429
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
طی ماه مبارک رمضان؛

هفته قرآنی در البرز برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد استان البرز از برگزاری هفته قرآنی همزمان با ماه مبارک رمضان در این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دهقاندار، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازالبرز، گفت: برنامه‌های متنوعی در هفته منتخب قرآنی ماه مبارک رمضان (11 تا 17 رمضان) با برنامه‌ریزی معاونت قرآن و عترت این اداره‌کل برگزار خواهد شد.

وی افزود: معاونت قرآن و عترت با برگزاری جلسات و برنامه‌ریزی بر طبق دستورالعمل‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال طرح اجرای برنامه‌های متنوع قرآنی را در هفته قرآنی تدوین و اجرا خواهد کرد.

دهقاندار در مورد جزئیات برنامه‌ها اظهار کرد: برپایی نمایشگاه قرآن با استقرار غرفه‌های محصولات فرهنگی، غرفه حجاب و عفاف، غرفه ویژه کودکان و نوجوانان، غرفه پخش فیلم، غرفه فروشگاه کتب علوم قرآنی و دیگر غرفه‌ها از اعم این برنامه‌هاست.

این مسئول ادامه داد: علاوه بر این با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های استان البرز شب‌های شعر،خاطره نویسی، داستان نویسی، پخش فیلم‌های کوتاه و بلند با مضامین قرآن و عترت  و برگزاری بالغ برسی تئاتر فاخر خیابانی با عنوان قرآن و اهل بیت(ع) نیز اجراخواهد شد.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد استان البرز یادآور شد: برگزاری مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه از طریق رسانه‌های دیداری و شنیداری ویژه تمام اقشار و سنین مختلف و همچنین، برگزاری ده‌ها محفل انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز کشوری و بین‌المللی و گروه‌های هم‌خوانی با همکاری ادارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مساجد استان از دیگر برنامه‌های این هفته قرآنی است.

دهقاندار در پایان گفت: جلسات و کارگاه‌های آموزشی با موضوع قرآن و عترت ویژه خانواده‌ها با همکاری ائمه محترم جمعه و ائمه جماعت مساجد استان در مساجد و نماز جمعه‌های استان برگزار خواهد شد و دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی استان نیز در مورد برگزاری نشست‌های علمی قرآنی فعالیت خواهند داشت.

captcha