کد خبر: 3312791
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴

برنامه «زندگی با قرآن» از رادیو معارف پخش می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: برنامه «زندگی با قرآن» با محوریت حفظ موضوعی قرآن کریم از رادیو معارف پخش می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، محمد جواد محمدی، تهیه کننده این رادیو در گفت‌وگویی اعلام کرد: با هدف نشر و ترویج کلام وحی و کمک به فرهنگ حفظ قرآن کریم، برنامه «زندگی با قرآن» با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تولید و پخش می‌شود.

بنابر اطلاع‌رسانی روابط عمومی رادیو معارف، وی افزود: در این برنامه حجت‌الاسلام و‌المسلمین روح‌الله راسل از اساتید حوزه و حافظ کل قرآن و حجت‌الاسلام والمسلمین حسن دهشیری، امام جمعه اردستان و پژوهشگر معارف قرآنی هر روز در ساعت 19:15 مباحث کارشناسی مرتبط با حفظ موضوعی قرآن کریم را به مشتاقان کلام وحی و مخاطبان رادیو سراسری معارف تقدیم می‌کنند.

محمدی تهیه کننده و سردبیر برنامه «زندگی با قرآن» با بیان اینکه آزمون حفظ موضوعی آیات قرآن کریم در اسفندماه سال جاری برگزار می‌گردد، تصریح کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این آزمون جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر مشخصات فردی خود شامل: نام و نام خانوادگی، سن و میزان تحصیلات را به سامانه 10000114110 ارسال و یا به پایگاه اطلاع رسانی quranhefz.ir مراجعه کنند.

جلال بیطرفان

captcha