کد خبر: 3312865
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳

فعالیت ۲۲ دارالقرآن و ۹۱ مدرسه قرآنی در سیستان ‌و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ۹۱ مدرسه قرآنی و ۲۲ دارالقرآن الکریم در سطح استان سیستان و بلوچستان فعال هستند و ۲۶۷ مربی نیز در این مراکز فعالیت می ‌کنند.

مهدی قنبری، رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: 91 مدرسه قرآنی و 22 دارالقرآن الکریم در سطح استان سیستان و بلوچستان فعال هستند و 267 مربی نیز در این مراکز فعالیت می‌کنند.
رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: مربیانی که در این مراکز فعالیت می‌کنند از میان مربیان پرورشی هستند که آموزش‌های قرآن را دیده‌اند و دارای گواهینامه معتبر قرآنی می‌باشند.
وی تجهیز مدارس قرآنی را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های امسال برشمرد و افزود: توسعه بخشی از مدارس قرآنی و دار القرآن‌ها خلاءهای موجود برای دانش آموزان و فرهنگیان را از بین می‌برد.
رییس اداره قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش استان در پایان تشکیل و راه اندازی کمیسیون قرآنی، ستاد اقامه نماز برای پویا شدن بیشتر دانش آموزان، گفتمان‌های دینی، مسابقات فرهنگیان و برنامه‌های ولایی برای مناسبت‌های پیش رو در غالب طرح‌های اعتباری را از دیگر برنامه‌های امسال عنوان کرد.

captcha