کد خبر: 3315423
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵
با رأی ۹۲ درصدی نمایندگان صورت گرفت؛

موافقت مجلس با بررسی اولویت‌دار طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای

گروه سیاسی: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی اولویت‌دار طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای کشور موافقت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز، چهارشنبه، 27 خردادماه در جلسه علنی با پیشنهاد تغییر دستور صحن مجلس برای بررسی طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای کشور موافقت کردند.

علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به عنوان پیشنهاددهنده، با بیان اینکه در شرایط فعلی تیم مذاکره‌کننده با زیاده‌خواهی‌های آمریکا مواجه است، اظهار کرد: بررسی این طرح با هدف حمایت از تیم مذاکره‌کننده و همچنین جهت رعایت مطالب شورای عالی امنیت ملی و حفظ خطوط قرمز ترسیم‌شده از سوی مقام معظم رهبری، بسیار ضروری است لذا لازم است این طرح در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: از سوی دیگر این موضوع بسیار مهم و ضروری است که با تصویب آن صدای واحدی از ایران به جهانیان به ویژه گروه 1+5 خواهد رسید؛ ما باید اعلام کنیم که نمایندگان ایران در حفظ منافع ملی یک‌پارچه و یک‌صدا هستند.

وی تأکید کرد: قطعاً ما به هیچ‌وجه اجازه نخواهیم داد که بازرسان وارد حریم امنیت و مراکز نظامی ما شده و با زیاده‌خواهی‌های خود به دنبال مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای ما باشند.

پس از سخنان بروجردی، این طرح با 185 رأی موافق، 2 رأ‌ی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد نیز که ریاست جلسه را بر عهده داشت، پس از تصویب این طرح اظهار کرد: بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و ضرورت پاسداری از فناوری هسته‌ای کشور و ارج نهادن به خون مقدس شهدای هسته‌ای، این طرح با 92 درصد آرا به تصویب رسید.

وی افزود: با توجه به اینکه طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای کشور با تغییر دستور در اولویت قرار گرفته، پس از بررسی طرح کنونی آن را مورد بحث قرار خواهیم داد.

captcha