کد خبر: 3315824
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰

الازهر نسخه‌های تحریف شده قرآن در کتابخانه‌ها را مصادره کند

گروه بین‌الملل: یک فعال رسانه‌ای مصری از طریق تریبون تلویزیونی خود از انتشار نسخه‌های تحریف شده قرآن کریم در برخی کتابخانه‌های مصر خبر داد و اقدام جدی الازهر در مصادره این نسخه‌ها را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «البوابة نیوز»، محمود سعد، در برنامه تلویزیونی خود «آخر النهار»(پایان روز) که از شبکه ماهواره‌ای «النهار» مصر پخش می‌شود، عنوان کرد: تحریف قرآن کریم و انتشار آن امر بسیار خطیری است که نباید در روال این امر سهل‌انگاری کنیم.

وی افزود: برخی از دستگاه‌های فتنه‌انگیز، عامدانه کلمات قرآن کریم را تحریف می‌کنند تا معنای کل آیه تماماً تغییر کند.

سعد در ادامه از الازهر خواست برای جلوگیری از این اقدام پلید و مصادره نسخه‌های تحریف شده در اسرع وقت اقدام جدی صورت دهد و یک چاپخانه‌ واحد و مشخص را به امر نشر و چاپ قرآن کریم اختصاص دهد. 

captcha