کد خبر: 3315873
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹
میرحیدری خبر داد:

برخورد شدید با مظاهر روزه‌خواری در استان قزوین

گروه اجتماعی: فرماندهی انتظامی استان قزوین با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، از برخورد شدید با مظاهر روزه‌خواری در استان قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، محمدرضا میرحیدری، فرمانده انتظامی استان قزوین پیش از ظهر امروز پنج‌شنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار  کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان طرح برخورد با مظاهر روزه‌خواری در سطح قزوین آغاز شده است.

وی با بیان اینکه برخورد با مظاهر روزه‌خوری از مطالبات مومنین است، عنوان کرد: اماکن و اصناف اغذیه مانند رستوران‌ها نیز تنها در بیرون از شهر و برای مسافران تدارک دیده شده و مابقی رستوران‌ها و اصناف مرتبط باید از سحر تا هنگام افطار تعطیل باشند.

میرحیدری افزود: در صورت مشاهده با هرگونه تخلف از سوی این اصناف، با هماهنگی که با دستگاه قضایی شده برخوردهای لازم با متخلفین صورت خواهد گرفت.

وی با تأکید بر اینکه از مردم درخواست داریم حرکت ماه مبارک رمضان رعایت شود، بیان کرد: اجتناب از آلودگی صوتی و دقت در لیلی قدر و رعایت حرمت شبهای عزاداری از دیگر مواردی است که امیدواریم همکاری لازم از سوی شهروندان با ناجا انجام شود.

فرمانده انتظامی استان قزوین تأکید کرد: هماهنگی‌های لازم با مدیران استخر و سونای سطح استان انجام شده تا در ساعات روزه از ارائه سرویس خودداری کنند.

وی ادامه داد: باتوجه به حضور مردم در این ماه در مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه ، نکات ایمنی و ترافیکی از سوی مردم رعایت شود و دقت لازم در این مباحث وجود داشته باشد تا شاهد بروز مشکلات ترافیکی و مشکلاتی همچون سرقت در سطح شهر نباشیم.

میرحیدری در پایان یادآور شد: هیئت‌های عزاداری مذهبی نیز هماهنگی لازم را با پلیس پیشگیری و همچنین راهنمایی و رانندگی داشته باشند تا پلیس تمهیدات لازم را برای  ارائه سرویس مناسب به این هیئت‌ها و برقراری امنیت داشته باشد.

captcha