کد خبر: 3316408
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹

روزه‌داران البرزی مهمان مائده‌های آسمانی می‌شوند

گروه اجتماعی: مدیر امور اجتماعی شهرداری کرج از برپایی سفره‌های ساده افطاری با عنوان «مائده‌های آسمانی» در ایام ماه مبارک رمضان در مساجد و حسینیه‌ها خبر داد.

محسن برجی، مدیر امور اجتماعی شهرداری کرج در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، گفت: با توجه به سنت حسنه افطاری و تاکید بر برگزاری آن به صورت ساده و بی‌پیرایه، مقرر گردیده طرحی با عنوان افطاری ساده به نام «مائده‌های آسمانی» در مساجد و خیابان‌ها با مشارکت شهروندان اجرا شود.

وی افزود: طرح مذکور که با مشارکت اصلی مساجد برگزار و با هدف توسعه فرهنگ افطاری ساده و نهادینه ساختن سنت زیبای مهمانی خدا در بین اقشار جامعه اجرایی می‌شود، با مشارکت و همدلی شهروندان محقق خواهد شد.

برجی  خاطرنشان کرد: در این طرح کسانی که تمایل دارند در ماه مهمانی خدا به روزه داران افطاری دهند اما به علت محدودیت‌های مالی و مکانی امکان انجام آن را ندارند می‌توانند با مراجعه به دفاتر مساجد در محله‌های سطح شهر به ثبت نام و با تعیین تاریخ در این اقدام مشارکت نمایند.

وی در پایان گفت: تهیه لقمه‌های ساده و پخش نمودن آن در مقابل مساجد و درب مغازه‌ها توسط کسبه به روزه‌دارانی که در زمان اذان مغرب به علت ترافیک، مشغله و... در خیابان‌ها هستند از ویژگی‌های این طرح است که فرهنگ ساده افطاری را گسترش داده  و لذت واقعی روزه‌داری و افطاری دادن را در دلها زنده خواهد کرد.

captcha